CHP´nin seçilmişleri Arsuz´da buluştu

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha´nın evsahipliğinde gerçekleştirilen ve yerel seçimlere yönelik birlik-beraberlik mesajının verildiği Birlik Beraberlik ve Dayanışma kahvaltısı, CHP´nin Hatay´daki seçilmişlerini buluşturdu.

SİYASET 23.10.2018 10:48:24 0
CHP´nin seçilmişleri Arsuz´da buluştu

İskenderun/SES

Bir sonraki buluşma 4 KasımPazar günü Samandağ´da Mithat Nehir´in evsahipliğinde gerçekleştirilecek.
CHP Hatay İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, Hatay Büyükşehir Belediye Bakanı Lütfü Savaş, Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, Disk/Genel İş Hatay Şube Başkanı Yusuf Berkyürek ve yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar, STK temsilcilerinin katıldığı toplantı yemek duasıyla başladı.
Belediye Başkanı Nazım Culha, kurucu başkan olarak görev süresi içinde hayata geçirdikleri çalışma ve projeler hakkında bilgi verdiği etkinlikte yerel seçimlere yönelik birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Savaş: Seçime yönelik ortak yürüyüş
Biraraya gelmenin seçime yönelik ortak yürüyüş şeklini de belirleme misyonunu içerdiğini belirten Hatay Büşükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, “Bu kahvaltının en büyük amacı, yürüyüş şeklimizi belirlemek. Yürürken omuz omuza, diz dize, sırt sırta huzur içerisinde seçime gitmek” diye konuştu. Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu vurgulayan Milletvekili Suzan Şahin, AKP iktidarının belediyeleri kazanarak başlangıç yaptığını hatırlatırken Milletvekili İsmet Tokdemir de CHP´de artan birlik ve beraberliği memnuniyetle karşıladıklarını söyledi. Tokdemir, “Bizler Ankara´da milletvekili arkadaşlarımızla uyumlu çalışıyoruz, burada il ve ilçe örgütlerimiz, seçmenlerimiz ve Cumhuriyet Halk Partisi´ne gönül vermiş kardeşlerimiz ile birlikte çalışıyor ve kendi içimizdeki bu dayanışma bizleri gelecek adına çok umutlandırıyor. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi hem yerelde hem de genelde iktidar olmayı hak eden Türkiye´nin, demokrasinin son kalesi, son limanıdır” dedi.

Özgün´den partililere öneriler
Kararlı ve inançlı bir yapının iktidarı yeneceğini belirten CHP Hatay İl Başkanı Halil İbrahim Özgün ise partililerden ‘kendilerine güvenme, kararlı olma ve yola devam etme´lerini istedi. Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman partili ve siyasetçi olmanın beraberinde iddia sahibi olmayı da getirdiğini belirterek, “Bu ülkede rejimin değiştiği, adalet sisteminin değiştiği, eğitim sisteminin değiştiği hatta insanların birbiri ile iletişiminin dahil değiştirip çekilemeyecek bir noktaya getirdiler. Onun için biz bir iddia taşıyacağız ve en büyük iddiamız da ne yapıp edip AKP iktidarını yerle bir etmektir” diye konuştu.
Uzun yıllar iktidar olamamanın dezavantajlarına işaret eden Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, belediyelerde elde edilen başarıların iktidar yolunu açacağını ifade etti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57