Çirkin, il başkanlığına başladı

Hatay eski Milletvekili İYİ Parti Genel Disiplin Kurulu Üyesi şefik Çirkin, partisinin Hatay İl Başkanlığı görevine başladı.

GÜNCEL 29.07.2019 11:04:35 0
Çirkin, il başkanlığına başladı

Akın Bodur/İskenderun

 İl başkanlığı görevini törenle devrelan Şefik Çirkin, partisinin genel başkanı Meral Akşener tarafından geçen hafta il yönetimini kurmak üzere Hatay il başkanlığına atanmıştı. Çirkin, İYİ Parti Hatay İl Başkanı olarak yaptığı ilk açıklamada, bir yıl içerisinde genel seçimin olması halinde partisinin ilden iki milletvekili çıkarabileceğını ifade etti.
Görevini Çirkin´e devreden İYİ Parti Hatay İl Başkanı Ali Seçer, bir nöbet değişimi yaşadıklarını belirterek, partiyi zor günlerde kurduklarını ve herkesin canla başla mücadele ettiğini anlatarak, partinin yeni il başkanı Çirkin´e başarı diledi. İYİ Parti Hatay İl Başkanlığı görevine başlayan Çirkin ide 'Biz, ülkücü olarak çocuk yaşta yola çıktığımız ilk günden itibaren, rabbimizin nasibine talibiz. Bugün, bir devir teslim töreni var. Yine birlikte çalışacağız. Bu partinin kurucularını da büyük emek edenlerini de hiç unutmayacağız. Bir yıla yakın bir zamanda, İYİ Parti üyeleri birbirini tanımış ve dertleriyle dertlenmiş olacak. Güzel bir kardeşlik duygusuyla, İYİ Parti´yi Hatay´da ve Türkiye´de iktidara taşıyacağız. Tabi ki bu süreçte herkes her şeyi söyleyecek. Biz, göreve geldiğimizde, on binleri aşan tebrik ve telefon aldık. Hepsine mümkün oldukça dönmeye çalıştık. Küçük bir zümre, hemen ülkücülüğü tartışmaya açıp, sanki kendilerinden başka ülkücü yokmuş gibi davranıyor. AK Parti, ülkücü diyene karşı susuyor, İYİ Parti´deki ülkücüye kan kusuyor. Bunları dünyası Facebook. Siz işinize bakın. İYİ Parti, demokrasi mücadelesi veren ülkücülerin eseridir. Ülkücüler, İYİ Parti´yi benimserken ‘benim´ demez, İYİ Parti herkesindir, milletindir. Bütün arkadaşlarımız, el birliği ile o ufak zümre ile mücadele edecek. Eğer bir yıl içinde seçim olursa, 2 milletvekili, 2 yıl içinde seçim olursa daha fazlasını çıkaracağız' değerlendirmesini yaptı. İYİ Parti Hatay İl Başkanlığındaki devir teslim törenine katılanlara etli pilav ikram edildi.

İl konuğu Özdağ
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, partinin Hatay il başkanlığına getirilen Şefik Çirkin´in konuğu oldu. Antakya´ya gelen ve Çirkin´i kutlayan Özdağ, bazı ziyaretlerde de bulundu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00