´Çocuk gelişimi ve sorunları´ paneli

Yayladağı´nda, Mustafa Kemal Üniversitesi Yayladağı Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle “Hatay´da çocuk gelişimi ve sorunları” konulu panel düzenlendi.

8.12.2017 11:55:23 0
´Çocuk gelişimi ve sorunları´ paneli

 

Moderatörlüğünü Yayladağı Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Mustafa Göktürk´ün yaptığı panele konuşmacı olarak MKÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Servet Hali ve Yrd. Doç. Dr. Okan Sarıgöz, Hatay İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zülale Yılmaz, Yayladağı Milli Eğitim Müdürü Mustafa Öztürk ile Yayladağı Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Öğretim görevlisi Hatice Ceylan Kocaoğlu katıldı.
Panelde konuşan Yrd. Doç. Dr. Hali, ailede ahlak eğitimi hakkında bilgi verdi ve ahlak eğitiminin ailede 0-6 yaş arasında verilmesi gerektiğini söyledi. Yrd. Doç. Dr. Sarıgöz de, okul öncesi eğitimde yapılandırmacılık kuramı, çocuk eğitiminde ilgi, sevgi ve çevrenin önemini anlattı. Hatay İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yılmaz ise, Hatay´da okul öncesi eğitim hakkında sayısal bilgi verdi, Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yaptıkları ve yapacakları çalışmaları anlattı. Yayladağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Öztürk ise, Yayladağı´nda okul öncesi eğitimi alanında okullaşma oranı ve okulların sorunları hakkında değerlendirmede bulundu. MKÜ Yayladağı Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim görevlisi Kocaoğlu da, yeni açılan çocuk gelişimi bölümünün önemi ve tanıtımına dair bilgi ile yapılacka çalışmalar ve projeleri hakkında değerlendirmede bulundu.
Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Yüce´nin de katıldığı panelde konuşan Yayladağı Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Cafer Tayer İşler de, “Eğitimli ve kültürlü bir topluma katkıda bulunmak, ülkemizin ve memleketimizin gençlerine hizmet etmek için, ilçe milli eğitim müdürlüğümüz bünyesinde bulunan meslek lisesindeki çocuk gelişimi bölümünün yüksekokul ayağını ilçemizde hayata geçirdik ve bugün burada çocuk gelişimindeki sorunları konunun uzmanlarında dinlemek üzere bu paneli düzenledik' diye konuştu. Panelistlere kaymakam Yüce tarafından mkatılım belgesi ve plaket verildi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00