Çocuk şenliğinin ikinci etabı

Arsuz Belediyesi, Arsuz Gönüllüleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Beykoz Eğitime Destek Derneği işbirliği ile düzenlenen ‘çocuk şenlikleri´nin ikinci etabı Karaağaç mahallesinde yapıldı.

GÜNCEL 16.01.2020 10:23:56 0
Çocuk şenliğinin ikinci etabı

İskenderun/SES

 Belediyenin Çok Amaçlı Salonda düzenlenen şenliğe, atay Milletvekilleri Suzan Şahin ve İsmet Tokdemir, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Beykoz Eğitime Destek Derneği Başkanı Gülay Demirel, belediye meclisinin bazı üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri de katıldı.
Çocukların iyi vakit geçirmesi için eğlenceler düzenlediklerini ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Güven, “Eğlencelerde çocuklara hediyemiz oldu, hediyeler devam edecek. Belediye olarak sivil toplum kuruluşlarını önemsiyor, birlikte çalışmak istiyoruz ve birlikte çalışmak için her türlü özveride bulunmaya çalışıyoruz. Sosyal belediyecilik ve sivil toplum kuruluşunun amacı; kadın ve çocuk öncelikli projelerinin olmasıdır. Sosyal belediyecilikteki amacın yanında, belediye ve dernekler aracılığı ile bu tür hizmetleri yerine getirmek vazifelerimizden biridir. Bu bir eğlence, eğitim şöleni' değerlendirmesinde bulundu.
Aktif bir görüntü çizeceklerini belirten Arsuz Gönüllüleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Behice Güven ise birinci çocuk şenliğinin geçen hafta yapıldığını ve 23 okulu kapsadığını ifade ederek, Beykoz Eğitime Destek Derneği Başkanı Demirel´e teşekkür plaketi verdi ve şöyle konuştu: 'Bugün Gökmeydan mahallemizden Karaağaç mahallesine kadar olan 20 okulu kapsayan bir çocuk şenliği düzenledik. Derneğimizin hedefinde çocuklar ve kadınlar var. Arsuz Belediyesinin plan ve projelerinde kadın ve çocukların önceliği yer almaktadır. Çocuk ve kadınlarla ilgili etkinlikleri dernek olarak yapmaya devam edeceğiz. Şenliğimizin sonunda çocuklara verilen hediyeleri bize Beykoz Eğitime Destek Derneği sağladı. Onları ´kardeş dernek´ ilan ettik. İnanıyorum ki her zaman yanımızda olacaklar.'


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00