Çocuklara Trafik Eğitim Parkı

İsdemir´in desteğiyle Hatay Valiliği tarafından kurulan Çocuk Trafik Eğitim Parkı hizmete açıldı.

EĞITIM 30.09.2021 16:22:09 0
Çocuklara Trafik Eğitim Parkı

İsdemir´in İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü ile birlikte hayata geçirdiği ‘Çocuk Trafik Eğitim Parkı´nın açılışı, yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte gerçekleştirildi. Hataylı çocuklar, Çocuk Trafik Eğitim Parkı´nda hem eğlenecek hem akülü araba kullanacak hem de trafik kuralları ile işaretlerini öğrenecek.

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü himayesinde ülke genelinde hayata geçirilen Çocuk Trafik Eğitim Parkı uygulaması ile öğrencilere trafik bilincinin öğretilmesi, farkındalık oluşturulması, trafik işaret ve ışıklarında ne şekilde hareket edileceğinin ve karşılaşılan sorunlara ne gibi tedbir alınacağının öğretilmesi amaçlanıyor. Geçtiğimiz yıl inşasına başlanan ve İsdemir´in katkılarıyla Antakya´nın Günyazı Mahallesi´nde 10 bin metrekare alanda kurulan Çocuk Trafik Eğitim Parkı, yapılan hazırlıkların tamamlanmasının ardından hizmete açıldı.

‘Hatay Valiliği Çocuk Trafik Eğitim Parkı´nın açılış törenine Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Hatay İl Jandarma Komutanı Albay Emrullah Büyük, Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, İsdemir Genel Müdürü Mesut Keyfli ve Hatay protokolü katıldı.

İsdemir, parkın inşasına desteğin yanı sıra, öğrencilerin uygulamalı eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla 10 adet akülü araç bağışladı. Çocukların pratik yapma şansı yakalayacağı Trafik Eğitim Parkı´nda yaya geçitleri, trafik ışıkları, üst geçitler, akülü araçlar ile bina, okul ve hastane gibi çeşitli yapılar da yer alıyor.

/resimler/2021-10/4/1624337804939.jpg


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,57% 0,19
  • EURO

    34,72% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2420,85% -0,48
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00