‘Corona´ya 4 ilçeden ortak önlem

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden´in başkanlığında, Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak, Payas Kaymakamı Dr. Polat Kara ve Arsuz Kaymakamı Musa Sarı´nın da katılımıyla gerçekleştirilen Liman Sağlık ve Güvenlik Toplantısı´nda gene

GÜNCEL 13.03.2020 11:23:03 0
‘Corona´ya 4 ilçeden ortak önlem

İskenderun/SES


İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, toplantıya ilişkin yaptığı yazılı bilgilendirmede yabancı ülkelerden bölgedeki limanlara gelen gemiler ve gemi mürettebatı ile ilgili sağlık ve hijyen açısından alınan tedbir ve önlemlerin gözden geçirildiğini, viral enfeksiyon ve corona virüse karşı kurumsal tedbirlerin ele alındığını belirtti.
İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi´nin Salonu´nda yapılan toplantıda İskenderun Sahil Sağlık Denetleme Merkezi´nin Sorumlusu Dr. Yusuf Coşkun, kurumsal tedbirlerin yanı sıra kişisel hijyene hassasiyet gösterilmesinin önem ve önceliğine dikkat çekti.
Toplantıya; Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Kd. Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdür V. Akif Ertekin, Liman Başkanı Hüseyin Demir, İMEAK Deniz Ticaret Odası Şube Başkanı Kemal Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Payas Emniyet Müdürü Mustafa Bağ,İskenderun İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İskenderun Tarım ve Orman İlçe Müdürü Osman Hatlar, Liman yetkilileri ve Gemi Acente temsilcileri katıldı.

 Bölgedeki limanlara gelen gemiler ve gemi mürettebatı ile ilgili sağlık ve hijyen açısından alınan tedbir ve önlemlerin gözden geçirildiğini, viral enfeksiyon ve corona virüse karşı kurumsal tedbirlerin ele alındığını belirtti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57