“Çözüm odaklı çalışmayı ilke edindik”

AKP Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, “AK Parti hükümeti olarak vatandaşlarımızın her türlü sorunlarını çözüme kavuşturmayı her daim ilke edindik” dedi.

7.08.2017 12:08:57 0
“Çözüm odaklı çalışmayı ilke edindik”

 AKP Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ile birlikte Aksaray Mahalle Muhtarı Burhan Çetin´i ziyaret etti. Yeşildal, ziyareti ‘Aksaray Mahallesi sakinlerinin yaşadıkları sıkıntıları çözüme kavuşturmak, mahallenin daha huzurlu, daha düzenli ve vatandaşların daha mutlu bir yaşam alanına kavuşmasını sağlamak amacıyla gereken tüm çalışmaları yapmak üzere´ gerçekleştirdiklerini söyledi.

Mahallenin sorunlarını tüm yönetsel birimlerle birlikte çözeceklerini kaydeden Yeşildal, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Gereken tüm çalışmaları yapmak üzere muhtarımızı ziyaret ettik. AK Parti hükümeti olarak vatandaşlarımızın her türlü sorunlarını çözüme kavuşturmayı her daim ilke edindik. Bu amaçla mahalle sakinlerimizin taleplerine kulak vererek, en kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Antakya Belediye Başkanımız da şehrimizin 95 mahallesinde sık sık muhtarlarla bir araya gelerek taleplerini dinliyor, çözüme kavuşturmak için gayret gösteriyor. Mahallemizin sorunlarını hep birlikte çözeceğiz inşallah.”
Aksaray Mahallesi´ne bugüne kadar yapılan ve bundan sonraki süreçte yapılacak olan hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulunmak, mahalle sakinlerinin taleplerini dinlemek ve çözüme kavuşturmak amacıyla biraraya geldiklerini ifade eden Başkan Kimyeci ise Mahalle Muhtarı Burhan Çetin´in taleplerini kayıt altına aldıklarını, Milletvekili Adem Yeşildal ile birlikte çözüme kavuşturmak için gereken ne varsa yapacaklarını dile getirdi.
Ziyarete AKP Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, AKP Antakya İlçe Başkanı Ramazan Alpaslan, Aksaray Mahallesi Muhtarı Burhan Çetin ve mahalle sakinleri katıldı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00