“Çözüm olmayan yerde ekonomi iyi olmaz”

CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde Türkiye´de eğitim, tarım, sanayi, üretim ile esnafın zor durumda oluduğunu belirterek, “Çözüm olmayan yerde ekonomi iyi olma

SİYASET 11.06.2018 10:45:23 0
“Çözüm olmayan yerde ekonomi iyi olmaz”

Antakya/SES

Seçim çalışmaları kapsamında CHP´nin birinci sıra adayı Antakya ve Defne´de kurulan Sümerler Semt Pazarı ve Betonsan´da bulunan HATMEK Semt Pazarı´nda ürünlerinin satışını yapan çiftçileri ziyaret etti. Üreticilerin sorun ve beklentilerini not eden Güzelmansur, 24 Haziran´da tercihlerini CHP´den yana kullanmaları için birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde Türkiye´yi yönetmek için destek istedi. Güzelmansur, üretenin her zaman yanında olacaklarını, çiftçiye mazotun litresini 3 liradan vereceklerini, Türkiye´de bitirilen çiftçiyi yeniden milletin efendisi yapacaklarını ve Türkiye´de bitirilen tarımı yeniden şahlandıracaklarını belirtti.

“Çözüm programımızı tamamladık”
Antakya Şehir Kulübü´nde Hatay Kadın Girişimciler Derneği üyeleri ile de bir araya gelen Güzelmansur, 24 Haziran seçimlerini dönüm noktası olarak nitelendirdi. Güzelmansur, şunları ifade etti: “Türkiye´de hepimizin bildiği üzere eğitim, tarım, sanayi, üretim ve esnaflar çok zor durumda. Çözüm olmayan yerde ekonomi iyi olmaz. Bu sorunları çözmek için 25 Haziran´da işbaşına geldiğimizde yapacağımız ilk işlerden biri topluma huzuru getirmek olacaktır. Çalışma hayatında ve ücretlerin belirlenmesinde cinsiyet, etnik kimlik, din, dil, ırk gibi her türlü ayrımcılıkla mücadele edeceğiz. Kadınları eve hapseden ve iş gücüne katılımını engelleyen koşulları ortadan kaldırarak kadın istihdamını erkeklerle aynı seviyeye getireceğiz. Tüm bu yaşanan sorunlarının çözümünü Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Cumhurbaşkanlığı ile CHP iktidarında inşallah gerçekleştireceğiz. 24 Haziran´da yapılacak olan seçimlerin Hatay´ımız ve ülkemiz açısından çok önemli olduğunu biliyoruz. Bizler çözüm konusunda çalışmalarımızı tamamladık.”


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57