Culha´dan ilk imza desteği

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Lütfü Savaş´ın ilk imzayı atarak başlattığı “Hatay halkı hakkını istiyor” imza kampanyasına destek verdi.

31.07.2017 11:52:41 0
Culha´dan ilk imza desteği

Sadet Berkyürek/İskenderun

Adını ve soyadını yazarak ilk imzayı atan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha´nın ardından başkan yardımcıları Ali Yavuz ve Sedat Deveci ile belediye çalışanları kampanya metnini imzaladı.
4´üncü teşvik bölgesinde yer alan Hatay´ın 5´inci teşvik bölgesine alınmasının talep edildiği kampanyanın Arsuz´daki ilk imzayı atan Başkan Culha, tüm Arsuzluların kampanyayı desteklediğini belirtti. HBB Başkanı Lütfü Savaş´ın Hatay için başlattığı bu kampanyadan dolayı teşekkür eden Culha, Hatay´ın teşvik programlarından yararlanması ve ekonomik anlamda kazanımlar sağlaması açısından kampanyanın öneminde dikkat çekti.

“Girişim hayata geçmeli”
Hatay´da ekonomik ekonomik kayıplarına dikkat çeken Başkan Culha, şu değerlendirmeyi yaptı: “Ulusal ve uluslar arası politikalar ve komşularımızda yaşanan olumsuzluklardan dolayı Hatay ekonomisi adeta ‘dip´ yaptı diyebiliriz. Üstüne buraya gelen göç dalgasıyla Suriyeli vatandaşlarımızın nüfus artışını da hesaba kattığımızda Hatay ekonomisi ciddi anlamda S.O.S. veriyor. 4´üncü derecen 5´inci teşvik bölgesi kapsamına taşınmamız her yıl 10 milyar yeni yatırım, yaklaşık 12 bin kişiye iş imkanı demek, işsizliğin yüzde 2 azalması, hane gelirinin de yüzde 20 artması demektir. Bu nedenle bu girişimin en hızlı şekilde hayata geçmesi gerekiyor.”

“Hatay´ın destek vermesini bekliyoruz”
Kampanyayı tüm Hataylıların desteklemesi çağrısında da bulunan Başkan Culha, “Bizler bu kampanyayı destekliyoruz. Umarım bu çabalar Ankara´da da kabul görür ve sonuç alınır. Şahsım ve Arsuzlular olarak bu girişimin sonuna kadar arkasındayız. Hatay´ın mutlak suretle hak ettiği yerde olması ve hak ettiğini alması gerektiğine inanıyor, bu kampanyaya bütün Hatay´ın destek vermesini bekliyoruz” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: Culha imza desteği

C. Atalay, TİP'in 5 ilçedeki adaylarına oy istedi

VP Hatay adayı Hadimoğulları: Seçimler, eşit koşullarda yapılmıyor

Erkan Baş: "Yoksul daha yoksul, zengin daha zengin oldu"

"Yeni İskenderun'u inşa etmeye sayılı günler kaldı"

Duduoğlu gençlerle görüştü

"Yönetimimizde muhtarların mahallelerle ilgili sorunları kalmayacak"

Bayır Bucak Türkmenlerinden Ceylan'a destek ziyareti

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00