Culha´ya Yılın Yerel Yöneticisi Ödülü

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi, Türkiye genelinde yaptığı araştırma ve anketlere göre Büyükşehir, İl, İlçe ve beldeler bazında tek bir belediye başkanına verilen ödülün, 2017 yılında Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha´ya layık

8.12.2017 11:48:32 0
Culha´ya Yılın Yerel Yöneticisi Ödülü

 

Bu yıl 7´ncisi düzenlenen ve 19 farklı belediye hizmet kategorisinin esas alınmasıyla yapılan ´Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor´ adlı anket çalışmasında Başkan Nazım Culha, Sahil Yürüyüş Yolu Projesi ile Kentsel Tasarım Kategorisinde Yılın Başarılı Belediye Başkanı seçildi. Başkan Nazım Culha, üçüncü kez yılın belediye başkanı ödülüne layık görülmüş oldu.
Yaptığımız hizmetlerin görülerek bir ödül ile taçlandırılması bizim için çok önemli ve değerli” diyen Başkan Culha, ödülünü 23 Aralık Cumartesi günü Kayseri´de yapılacak Yılın Belediye Başkanları Töreni´nde alacak. konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada Başkan Culha, “Sahil Yürüyüş Yolu Projesi ile Kentsel Tasarım Kategorisinde aldığımız bu ödül bize, gerek ilçemizin eksikliklerine gerekse halkımızın önceliğinde olan hizmet ve taleplerine yerinde cevap vererek nasıl bir başarıya eriştiğimizi ve ne kadar doğru kararlar verdiğimizi göstermiştir. Bu ödülün bize katacağı değer kadar sorumluluklarını da hatırlatmak isterim. Bizi kamçılayacak olan bu ödül ile işimize daha da motive olarak güçlenecek ve halkımızın desteğiyle de ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için daha güzel işler yapacağız” dedi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04