Cumhur İttifakı adayı Dönmez'e "destek"

NAP ve DYP'den İskenderun'da üç dönem belediye başkanlığı yapan, Hatay Büyükşehir Belediyesi kurulduğunda da MHP'den aday olan Mete Aslan, Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez'i destekleyeceğini açıkladı.

SİYASET 28.02.2024 18:36:00 0
Cumhur İttifakı adayı Dönmez

Cumhur İttifakı adayı Dönmez'e "destek"

İskenderun/SES
ANAP ve DYP'den İskenderun'da üç dönem belediye başkanlığı yapan, Hatay Büyükşehir Belediyesi kurulduğunda da MHP'den aday olan Mete Aslan, Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez'i destekleyeceğini açıkladı. Mete Aslan, yaptığı ziyaretle 31 Mart yerel seçimlerinde Dönmez'i destekleyeceğini duyurdu.

"Hiçbir siyasi partiye bağlılığım yok" 


Cumhur İttifakının seçim ofisini ziyaret eden Aslan, "Bizim kavgamız da sevdamızda İskenderun içindir. Bu güzel memleketin büyümesi ve gelişmesi için elimizi her zaman taşın altına koymaya hazırız. Bu seçimler öncesinde de İskenderun'un kalkınması için mücadele edeceğine inandığım Mehmet Dönmez kardeşimin gözündeki ışığı gördüm. Aynı hizmetlerin devamını yapacağına inanıyorum. Benim hiçbir siyasi partiye bağlılığım yok. Memleketimizin menfaati için bugün yanında olma kararı aldım. Bize ne görev düşüyorsa, memleketimiz için başımızın üstünedir. Mehmet kardeşime çıkmış olduğu bu yolda üstün başarılar diliyorum. İskenderun'u da ayağa kaldıracağına inanıyorum" dedi.
İskenderun'da 14 yıl belediye başkanlığı yapan Mete Aslan'ın desteğinden büyük şeref duyduğunu ifade eden Cumhur İttifakı İskenderun adayı Dönmez, "Mete başkanımızdan öğreneceğimiz çok şeyimiz var. Kendisinin bilgi birikiminden, belediyecilik tecrübesinden her zaman faydalanacağız. Mete başkana bizleri onurlandırdığı için teşekkür ederim. Hep birlikte İskenderun için çalışacağız" diye konuştu.
Öte yandan, Dönmez, meclis üyesi adayları ile birlikte ziyaret ettiği iş insanı Yıldırım Alpay'dan seçim desteği aldı. Dönmez, Alpay’ı övdü ve "İskenderun sevdamız ise gerisi teferruattır diyen bir kardeşimiz var. Yıldırım kardeşimizin bizlere desteği çok kıymetli Birlikte çalışacağız" dedi. Dönmez'e İskenderun yazılı tişört hediye eden Alpay da, "Bizim sevdamız İskenderun. Memleketimize hizmet herşeyin üstünde gelir. Mehmet beyi uzun yıllardır tanırım. Bilgili birikimli bir insan. Memleket insanları yerelde iktidar olsun. Mehmet beyle beraber olduğumuzu da herkesin bilmesini isterim. Büyükşehir seçimlerinde de İskenderun'da da hep birlikte hareket edeceğiz" açıklamasını yaptı.
Bekbele Mahallesinden Çolak ailesi de Dönmez'e desteğini açıkladı. Çolak ailesinin desteğinin değerli olduğunu ifade edip, teşekkür eden Dönmez, yolunun hizmet yolu olduğunu ifade etti ve "Yapacak o kadar çok şeyimiz varki. Ama şunu kabul etmemiz lazım. Hepimiz eksiğiz. Bu eksikliği dostlarımızla tamamlayacağız" dedi.

Dönmez, ittifakının bileşenleriyle buluştu
31 Mart yerel seçimlerine yönelik görüşmeler yapan Dönmez, ittifakının bileşenleri AKPve MHP'nin ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kollarıyla da bir araya geldi.
Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Dönmez, MHP'ye gönül veren teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Dönmez, "Daha yolun başında olmamıza rağmen canla başla mücadele ediyorlar. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmıyorlar. 
Rabbim çıktığımız bu hizmet yolunda birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın. 31 Mart gecesine kadar değil, beş yıl boyunca beraber hizmet edeceğiz" dedi. Buluşmada konuşan MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, 31 Mart'ta seçimlerinin Cumhur İttifakının zaferiyile sonuçlanacağını savundu ve "Biz Mehmet Dönmez kardeşimizi Allah'ın izniyle belediye başkanı olarak görüyoruz. Çünkü vizyonu ile bu memleketi kalkındıracak tek isim 'Bizim Mehmet'" diye konuştu. 


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19