Cumhur İttifakı HBB Başkan adayı Öntürk: İşimiz, vaktimizden çok

.

15.02.2024 13:59:00 0
Cumhur İttifakı HBB Başkan adayı Öntürk:  İşimiz, vaktimizden çok


İskenderun/SES
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Payas’ın Çağlalık, Yıldırım Beyazıt ve Çağlalık Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Öntürk’e Payas ziyaretlerinde Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Hatay eski Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, AKP Payas İlçe Başkanı Veysi Güler de eşlik etti. 
Partisi AKP Payas İlçe Başkanlığı’nda karşılayanlara seslenen Öntürk, "Hatay’ı ayağa kaldırana dek durmadan çalışacağız" dedi ve Cumhur İttifakı ortağı MHP Payas İlçe Başkanlığını da ziyaret etti. TOKİ Çarşısında esnafa, Tütünlük mevkiinde yöre sakinlerine seslenen Öntürk, “Şundan emin olun ki, adayların sadece seçim zamanlarında göründüğü, seçim sonrasında bir anda ortadan kaybolup ulaşılamaz hale geldiği bir anlayışla yaklaşmıyoruz. Çünkü biz Hataylıyız. Aynı derdi, aynı kader ve kederi pay etmiş, en zor zamanlarımızda yan yana durmayı başarmış kardeşler topluluğuyuz. Seçim üstü bir bağ ile birbirimize ve bu topraklara bağlıyız. Seçimlerden çok önce de buradaydık, seçimlerden çok sonra da burada olacağız, Hatay’ın geleceği için çalışmaya devam ediyor olacağız” diye konuştu.

"Hatay, büyük bir yıkımla sınandı"
31 Mart seçimlerinde vatandaşlardan oy desteği isteyen Cumhur İttifakı HBB Başkan Adayı Öntürk, şöyle konuştu: "Hatay’ın güncel meseleleri üzerine çözüm odaklı düşünmek ve çözüm merkezli hareket etmek zorundayız. Sorunlar elbette var ancak sorunların tespiti ve hızlı çözümlere kavuşturulması şu an bu topraklarda hayati bir öneme sahip. Yaşadığımız asrın felaketinden sonra birçok sıkıntıyla karşı karşıya olmamız şaşırtıcı değil, elbette. Ne yazık ki Hatay, bin yılda bir yaşanabilecek bir afetle, büyük bir yıkımla sınandı. Ancak bizler üzerimize düşeni yerine getirerek bu afetin sonuçlarına ve çözümlerine aynı ciddiyetle eğilemezsek işte o zaman Hatay daha fazla payımız olan bir zararla karşı karşıya kalacak demektir. Her ne yaşadık ise artık geride kalmıştır. Her ne oldu ise acıları ruhumuzda iz bıraksa da bizler artık geride bırakmalıyız. Artık ileri bakmanın, güven içerisinde sevdiklerimiz, kardeşlerimiz, çocuklarımız için geleceğe yürümenin vakti gelmiştir. Hatay bizim öylesine uğradığımız bir şehir değil. Hatay bizlerin yuvası. Hatay bizlerin baba ocağı, bizler için ana kucağıdır. Hatay, bizlerin hayaller kuracağımız şanlı otağdır. Bu hissiyatla gece gündüz demeden Hatay için çalışmaya devam edeceğiz. İşte bu yüzden Hatay’ın yararına olan her şeye biz de katkı sunacağız. İşimiz, vaktimizden çok. Boşa harcayacak ne bir dakikamız, boşa tüketecek ne de bir nefesimiz var. Bizlerin ne gitmeye niyeti ne de gidecek yeri var. Bizler kalacağız ve neslimizi, çocuklarımızı Hatay’ın mutlu sokaklarında büyüteceğiz."
Öntürk, 31 Mart seçimlerinde kendisinin yanı sıra Payas Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Bekir Altan’a da oy beklediğini ifade etti.
 


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19