Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Hatay´da

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında yarın (24 Şubat Pazar) Hatay´a geliyor.

SİYASET 23.02.2019 10:38:36 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Hatay´da

İskenderun

Erdoğan, yarın saat 16.00´da Antakya İtfaiye Önündeki meydanda halka seslenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı akreditasyon yaptıran gazeteciler izleyebilecek.
Partisinin genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı en iyi şekilde karşılayacaklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 'Hasret bitiyor. Milletin adamı cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yarın Hatay´a geliyor. Saat 16.00´da Antakya itfaiyesi önünde halka seslenecek. Cumhurbaşkanımız Erdoğan´ı Hatay´a ağırlayacak olmanın gururunu ve onurunu bir kez daha hep birlikte yaşayacağız' dedi ve halkımızı bu tarihi coşkuyu yaşamaya davet etti. İskenderun Belediye Başkanı Dingil, ”Hazırlıklarımız tamamlandı, heyecanla bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızı Hatay´a yakışır bir şekilde karşılayacağız. İnanıyoruz ki tüm hemşerilerimiz Cumhurbaşkanımızı bağrına basacak. 31 Mart´ta Cumhur ittifakı ülke genelinde, Hatay ‘da ve ilçelerinde seçimden başarılı bir şekilde çıkacak' açıklamasını yaptı.
AKP Hatay İl Başkanvekili Mehmet Ali Yanmaz da, 'Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında ilimize geliyor.
24 Şubat Saat 16.00´da Antakya İtfaiye önünde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlarımıza hitap edecek' açıklamasını yaptı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22