Cumhurbaşkanı Erdoğan´a ‘gazilik´ önerisi

Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu Hatay İl Temsilciliği, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 15 Temmuz 2016 tarihindeki darbe kalkışmasına yönelik milleti ve devleti ad?

12.07.2017 11:53:29 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan´a ‘gazilik´ önerisi

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan´a gazilik ünvanı verilmesini öneren BASK üyeleri, bununla ilgili hazırladıkları ve Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM Başkanı İsmail Kahraman´a hitaben yazılan mektubu basın toplantısı sonrası postaya verdi. Mektupta, “BASK Hatay İl Temsilciliği olarak Büyük Türk Milleti adına milli iradenin tecelligahı olan TBMM tarafından Sayın Cumhurbaşkanımıza ‘gazi´ unvanı verilmesi tüm ulusumuzca büyük sevinçle karşılanacak ve halkımız için övünç vesilesi olacaktır” denildi.

“15 Temmuz´u unutturmayacağız”
Düzenlenen basın toplantısında BASK´ın önerisiyle ilgili değerlendirme yapan Bask Hatay İl Temsilciliği Onursal Başkanı Metin Yılmaz, “Bundan tam bir yıl önce malumunuz üzere hain FETÖ terör örgütü tarafından başta Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet kadroları olmak üzere tüm resmi kurumlarımıza yuvalanmış hainlerce devletimizin bekasına yönelik bir darbe kalkışması meydana gelmişti. BASK olarak 5 Temmuz 2017 tarihinde yapmış olduğumuz basın açıklaması ile halkımız nezdinde farkındalık oluşturmak maksadı ile 15 Temmuz´u unutmadığımızı ve unutturmayacağımızı deklare etmiştik” dedi. “Darbenin bastırılması takdir edilmeli´
Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın 15 Temmuz 2016 tarihinde meydana gelen darbe kalkışmasına yönelik verdiği ve tarihe geçen direnişine kayıtsız kalamayacaklarının belirten Yılmaz, gazilik ünvanı ile ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: “Sadece içerdeki hain terör örgütü fetö mensupları değil dış güçlerin de içerisinde bulunduğu bir kalkışmanın bir gecede bastırılması takdire şayan bir direnişe sahne olmuştur. Yüzlerce şehit verdiğimiz ve binlerce de gazimizin olduğu bu kalkışmada bir de suikast girişimi atlatan Başkumandanımız olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan fazlasıyla gazi unvanını almayı hak etmiştir.”


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22