Cumhurbaşkanı Erdoğan Antakya’da konuştu

Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay Halk Buluşmasında konuştu: Depremzedeleri hiçbir zaman yalnız bırakmadık

SİYASET 21.05.2023 19:47:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan Antakya’da konuştu

AKP Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay Halk Buluşmasında, Antakya’da konuştu, Defne Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. 14 Mayıs seçimleri sonuçları için halka teşekkür eden Erdoğan, muhalefeti eleştirdi, Defne’de hastane yatırımına ilişkin şunları söyledi: “Defne'de Tayyip Erdoğan'a verilen oy yüzde 8,5. Bay bay Kemal'e verilen oy 90,5. 8,5 nere 90,5 nere? Kardeşlerim biz burada mezhebi bir ayrım var diye bu yatırımı yapmıyoruz. Burada bir deprem yaşadık.”

Konuşmasında Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Erdoğan, “14 Mayıs'ta kararını şahsımızdan ve Cumhur İttifakı'ndan yana kullanan ve diğer siyasi partilere oy veren vatandaşlarıma en kalbi şükranlarımı iletiyorum. Bizim için elbette sizin oyunuzu almak, teveccühünüze mazhar olmak önemlidir. Hatay'ın daha üç ay önce yaşadığı büyük bir afetin ardından sandığa gitmesi, tercihini demokratik yollarla göstermesi çok daha önemlidir. Çok az bir farkla da olsa sandıktan çıkan iradenin başımızın üstünde yeri vardır” dedi.

Sırada İskenderun Devlet Hastanesi var

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın da eşlik ettiği ‘halk buluşmasının ardından Recep Tayyip Erdoğan, Hatay Defne Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Erdoğan, Antakya'da 400 yataklı Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanemizin inşaatının devam ettiğini, İskenderun'da 200 yataklı devlet hastanesinin de yakında hasta kabulüne başlayacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Defne ziyaretlerinde ilçede güzel bir hastaneye ihtiyaç olduğunu gördüklerini, hemen Sağlık Bakanlığı’na talimat verip, çalışmaları başlattıklarını dile getirdi. Söz verdikleri her şeyi hayata geçirdiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay'da 100 yataklı Arsuz, 100 yataklı Hassa, 30 yataklı Belen Devlet Hastanelerini hizmete açtıklarını hatırlatı.

Atılan temel üzerinden eleştirileri hatırlattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 256'sı hekim, 1.044 sağlık çalışanının görev yapacağı hastanede en gelişmiş MR ve tomografi cihazlarının bulunduğunu aktararak, şöyle konuştu: “Biz, temeli atarken ne söz verdiysek, yalnızca onu yaptık. Bir fotoğraf karesi üzerinden tezvirat üretenlerin ise daha sonraki günlerde işin nasıl yürüdüğüne dair tek kelime ettiklerini bile duymadık. Türk siyasetinin, Türk muhalefetinin hastalığı işte budur.”

Fotoğraf: tccb.gov.tr/


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19