Cumhuriyet Kupası, İskenderun´a

Briç Federasyonunun en prestijli ikili turnuvası olarak bilinen ve Ankara´da düzenlenen Cumhuriyet Kupasının şampiyonu, İskenderunlu briç sporcuları Mustafa Arslan ve Şehmuz Ercan oldu.

8.11.2017 10:29:44 0
Cumhuriyet Kupası, İskenderun´a

Briç Federasyonunun etkinliği
Cumhuriyet Kupası, İskenderun´a

Akın Bodur/İskenderun
 Aslan ve Ercan, iki gün süren ve 428 çiftin yarıştığı Briç Cumhuriyet Kupasını yüzde 62.60 puanla turnuvanın birincisi olup, Cumhuriyet Kupasını İskenderun´a getirdi.

Dernekten plaketli teşekkür
İskenderun Briç Spor Kulubü yönetimi de, önceki gün akşam dernek binasında düzenlediği törenle Cumhuriyet Kupasının şampiyonu olan Arslan ve Ercan´ın başarısını kutladı ve plaketle teşekkür etti. Briç Cumhuriyet Kupasının şampiyonlarından Şehmuz Ercan´ın, Almanya´da bir kulübe transfer olması üzerine dernekte düzenlenen kutlama ve uğurlama töreninde konuşan İskenderun Briç Spor Kulubü yöneticisi Hasan Solmaz, iki sporcularının Ankara´dan en büyük kupalardan biriyle dönmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Dernek, atıl durudaki tesisi istedi
Cumhuriyet Kupasını kazanarak, İskenderun´a getiren briç sporcuları Mustafa Arslan ve Şehmuz Ercan´ı kutlayan Solmaz, 'Bu kupanın kazanılmasında İskenderun Belediyesinin kulübümüze verdiği Briç Salonun büyük payı vardır. Ancak o tesisten yaklaşık iki yıl önce de yine belediye tarafından çıkarıldı. Bunun nedeniyde yönetimin değişmesinden kaynaklandığını inanıyoruz. Umarız sporclarımız Mustafa ve Şehmuz´un bu başarısı, kenti yönetenlerin de dikkatini çeker ve halen atıl durumda olan o tesisi bize yeniden verip, briç sporunun gelişmesine katkı sunarlar' diye konuştu.
Solmaz, dernek adanı Mustafa Arslan ve Şehmuz Ercan´a plaket verip, kutlarken, dernek üyeleri de Ercan´ı Almanya´ya uğurladı. Dernekte düzenlenen özel turnuvanın geliri ile bir altın da Almanya´ya transfer olan Ercan´a destek amaçlı verildi.


Anahtar Kelimeler: Cumhuriyet Kupası İskenderun

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00