Darbenin birinci yılı anılıyor

15 Temmuz 2016´da yaşanan darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri İskenderun ve Antakya´da da şehitlik ziyaretiyle başladı.

12.07.2017 12:09:44 0
Darbenin birinci yılı anılıyor

 

İskenderun´da anma etkinlikleri kapsamında Şehitlikteki programa İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk,TBMM İdare Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İSTE Rektörü Türkay Dereli, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, askeri erkan, şehit aileleri ve gaziler ile çok sayıda vatandaş katıldı.
İlçe Müftüsü Mehmet Taştan tarafından Kur´an-ı Kerim ve duaların okunmasının ardından protokol üyeleri şehitlerin mezarlarına karanfil koyarak dua etti, şehit aileleriyle görüştü.

Kaptanpaşa´da mevlit okutuldu
Anma etkinlikleri kapsamında dün öğle namazının ardından Merkez Kaptan Paşa Camii´nde Mevlid-i Şerif okundu. Cami çıkışında da İskenderun Belediyesi tarafından dondurma ikramı yapıldı.
Gün içinde AKP Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve beraberindeki heyet şehit yakınları ve gazilere ziyaret gerçekleştirdi.

Antakya´da şehitlik ziyareti
Antakya´da da anma etkinlikleri şehitlik ziyaretiyle başladı. AKP Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, AKP İl Başkanı Ahmet Atıç, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Hatsu Genel Müdürü Mehmet Çaparali, kurum müdürleri, şehit aileleri, gaziler, parti teşkilatı üyeleri ve çok sayıda vatandaş yer aldı. Okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından protokol üyeleri ile birlikte 15 Temmuz Şehitlerini tek tek ziyaret ederek dua eden Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 15 Temmuz Şehitlerinin ailelerine de başsağlığı diledi.

 


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57