“Dayanışmaya ihtiyacımız var”

Eryılmaz, Taziye salonu için protokol imzaladı

GÜNCEL 10.03.2020 11:29:24 0
“Dayanışmaya ihtiyacımız var”

Antakya/SES

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Koyunoğlu Mahallesi´nde Taziye Salonu yaptırmak isteyen Afif Oğurol ve İnan Beyazgül ile protokol imzaladı. BelediyeBaşkanı Refik Eryılmaz, Samandağ´ın sorunlarını ancak dayanışma içerisinde çözebileceklerini, bu protokolün de bu katkıyı verdiğini söyledi.
Samandağ Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen imza törenine Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, hayırsever işadamları Afif Oğurol ve İnan Beyazgül katıldı. Taziye Salonunun inşaat çalışmalarının kısa sürede başlatılacağı belirtildi.
Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz Koyunoğlu mahallesinde ihtiyaç duydukları Taziye Salonu yapımını hayırsever iki işadamının üstlendiğini, Afif Oğurol ve İnan Beyazgül´e Samandağ halkı adına teşekkür ettiğini söyledi. Dayanışmaya ihtiyaç duyduklarını ve Samandağ´ın sorunlarını ancak dayanışma içerisinde çözebileceklerini kaydeden Başkan Eryılmaz, “Taziye Salonu yapmak için bize başvuruda bulundular. Biz de bunun için uygun bir yer belirledik ve geçen meclis toplantımızda da aldığımız karar ile bu yeri kendilerine tahsis ettik. İnşallah en kısa sürede bu yapı biter ve bunu Koyunoğlu halkımızın hizmetine sunarız. Kendilerine tekrar teşekkür ediyor, bu davranışın bir örnek oluşturmasını temenni ediyorum. diğer mahallelerimizde de her mahallemize en az bir taziye salonu oluşturmak istiyoruz” dedi.
Cumhuriyet Mahallesi´nde Suphi Güzey´le de taziye salonu yapımıyla ilgili protokol imzalandığını hatırlatan Eryılmaz, şunları kaydetti: “Aynı şekilde Çiğdede Mahallesi´nde Mehmet Ali Fırıncı beyefendi taziye salonu yapılması konusunda sorumluluk aldı. Deniz Mahallesi´nde Hikmet Eryılmaz amcamız bir yer yapmak istediğini ifade etti. Şimdi de Koyunoğlu Mahallemizde Afif Bey ve İnan Bey bir salon yapacak. Diğer mahallelerimizde de diğer işadamı arkadaşımızı bu konuda dayanışmaya davet ediyoruz. Kurtderesi Mahallemizde de Sayın Adem Nural Beyefendi de taziye salonu yapmak istediğini söyledi. Kendisine de bir yer tahsis ettik ve en kısa sürede inşallah onun da protokolünü yapacağız. Dayanışmayla, elbirliği ile Samandağ´ın sorunlarına daha kolay çözüm üretebileceğimizi düşünüyoruz.”


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19