Defne´de ´mezunlar gecesi´

Harbiye Lisesi mezunları, düzenlenen gecede buluştu. Harbiye Lisesi Mezunlar Buluşması, Defne Belediyesi tarafından düzenlendi. Gecede lisenin 1970-80 ve 90 mezunlarını biraraya geldi.

12.09.2017 11:14:32 0
Defne´de ´mezunlar gecesi´

 

Gecede sahne alan Grup Kaldırım, Arapça-Türkçe şarkıları mezunlar için seslendirdi; Mesreh El Hırri grubu da oyunları sahneledi. Okulun yeni adı Selim-Tevfik Eskiocak Anadolu Lisesi olan Harbiye Lisesi bahçesinde düzenlenen etkinlikte, katılanlar bahçe dışına taştı. Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, CHP Defne İlçe Başkanı Mehmet Gönenç, ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak ile emekli öğretmenler Fevzi Güzel, Nurettin Duman, Hamza Topal, Mehmet Karasu, Vahit Sunar, Mehmet Yeşildağ´ın da katıldığı gecede sahneye çıkan Nurettin Rençber de, saz eşliğindeki türkülerini seslendirdi. Harbiye Lisesi mezunları, yıllar sonra biraraya gelip sohbet etti, eski günleri yad etti ve eğlendi.
Gecede konuşan Defne Belediye Başkanı Yaman, bu tür birleştirici etkinliklere katkı ve katılım gösterenlere teşekkür etti. Eski Harbiye Lisesi´nin, öncesinde ortaokul olduğu dönemin bir mezunu olarak etkinlikte bulunmanın onurunu ve mutluluğunu yaşadığını ifade eden Yaman, “Bir araya geldiğimiz bu tür etkinliklerle değerlerimizin ve beraber büyüteceğimiz umutlarımızın farkına varıyoruz. Yaratabildiğimiz her imkânla, her fırsatta sizlerle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bu değerin güzelliğini, kalabalıkları gördüğümüz zaman, heyecanınızı duyduğumuz zaman daha iyi anlıyoruz. Bu kıymetli buluşmaları, maziyi hatırlamayı, canlı tutmayı, umutlarımızı beraberce büyütmeyi ve gün geçtikçe her türlü baskıya rağmen büyüttüğümüz birlik beraberlik ruhunun çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Koca koca insanlar da olsak şükranla ellerini öptüğümüz emekli öğretmenlerimizin gözlerindeki yaşa tanık olmak paha biçilemez bir duygu' dedi.


Anahtar Kelimeler: Defne mezunlar gecesi

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00