Defne´ye belediye kreşi

Defne Belediye Başkanı brahim Yaman, Defne Kreş ve Gündüz Bakım Evi Projesi´nin temel yapım çalışmalarının başladığını duyurdu.

GÜNCEL 19.04.2018 13:26:53 0
Defne´ye belediye kreşi

Antakya/SES

 Defne´ye kreş kazandırma çalışması başlattıklarını belirten Defne Belediye Başkanı Yaman, çok sayıda çocuğun Defne Belediyesi kreşinden faydalanmasını amaçladıklarını açıkladı.
Defne Belediyesi tarafından yapılacak Kreş ve Gündüz Bakım Evinin, Çekmece Gültepe mevkiinde 800 metrekarelik alana inşa edileceğini belirten Yaman, 0-3 yaş grubuna hitap eden, 150 çocuk kapasiteli ve iki katlı tasarlanan Defne Kreş ve Gündüz Bakım Evi´nin yapım çalışmalarını kısa sürede tamamlayacaklarını ifade etti. Yaman, 'Mustafa Kemal Atatürk´ün ‘Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir.´ sözünü pusulamız sayarak giriştiğimiz kreş projemizi hayata geçiriyoruz. Çocuklarımız için; anne sevgisine, ilgisine en ihtiyaç duyduğu yaşlarında, çalışan annelerimizin güvenle emanet edebilecekleri sevgi dolu bir yuva inşa ediyoruz. Çocuklarımızın; kişilik özelliklerinin geliştiği 0-3 yaş gibi önemli bir süreçte eğitimli ve uzman öğretmenlerin desteği ile öğrenerek büyümelerini hedeflediğimiz Kreş ve Gündüz Bakım Evi´miz, önemsediğimiz bir çalışma Diğer bütün hizmetlerimizden üstün tuttuğumuz çocuklarımız ve gençlerimizin her yaşlarında yanında olmaya, onlar için proje üretmeye ve onları desteklemeye devam edeceğiz' açıklamasını yaptı.


Anahtar Kelimeler: Defne Belediyesi İbrahim yaman

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04