“Değişim iktidarın da yolunu açacak”

CHP Hatay İl Başkanı Ramiz Parlar, Türkiye´nin artık gerçek gündemine dönmesi gerektiğini, bunun için seferberlik başlatılması gerektiğini söyledi.

GÜNCEL 28.02.2020 10:55:46 0
“Değişim iktidarın da yolunu açacak”

Orhan Yıldız/SES

 Görevi devir törenindeki konuşmasında Parlar, 37. olağan kongrelerde başlayan değişimin iktidara kadar ulaşacağına inandığını belirtti.
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanlığına seçilen ve seçim kurulundan mazbatasını alan Dr. Hasan Ramiz Parlar, parti önünde düzenlenen törenle görevi Av. Halil İbrahim Özgün´den devraldı. Törene İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu da katıldı. Törende “Türkiye´nin bize ihtiyacı var” diyen Parlar, Türkiye´nin artık bu iktidara tahammülünün kalmadığını söyledi.
İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu´nun da katıldığı devir teslim töreninde görevle birlikte çok büyük bir sorumluluk la taşıdığının farkında olduğunu kaydeden İl Başkanı Parlar, görev değişimini bayrak yarışı olarak nitelendirdi, değişimin partinin iktidar yolunu da açacağına inandığını söyledi. Parlar, “Bu görev değişimi bir bayrak yarışı, bayrak değişimidir. Bu değişim; inanıyorum ki onların da desteğiyle Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşıyan yolda çok daha güzel işlere imza atmamızı sağlayacak, partimizi hedefe ulaştıracak bir değişim olacak” dedi. İktiradı uygulamaları ve yaşanan sorunların kaynağı olmakla da eleştirdiği konuşmasında Ramiz Parlar, iktidarın Türkiye´yi yönetmeyi daha çok sorun yaratarak sürdürdüğünü de sözlerine ekledi. Parlar, “Sürekli gündemi değiştiriyor ve gerçek gündemi, bizlerden, halktan saklıyor. Türkiye´nin asıl gündemi işsizlik, açlık, yoksulluk bunlar bir yana asıl gündemimiz demokrasi ve özgürlükler, hak hukuk adalet, bunlar bir kenara itiliyor, Türkiye´nin şu anda tek sorunu dünyaya hakim olmak” diye konuştu.
Gündemi artık CHP´nin belirlemesi gerektiğini vurgulayan Parlar, Türkiye´nin gerçek gündemine dönmesi ve bunun için seferberlik başlatılması gerektiğini kaydetti.
Devir teslim töreninde konuşan önceki dönem İl Başkanı Av. Halil İbrahim Özgün de 37. olağan kurultaylarının iktidar kurultayı olacağını söyledi. Özgün, “Bu süreçte iktidara giderken son rötuşları yapıyor ve iktidar hazırlığımızı tamamlıyoruz. 2019 yılında Cumhuriyet Halk Partisi ciddi zaferler elde etti. CHP şu anda Türkiye´yi yerelde yöneten iktidar partisidir” dedi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00