Denetil komisyonu belirlendi

Meclis, Denetim Komisyonunu Ahmet Sarı, Reşat Çağlar, Kemal Tekbaş, Fatma Korçak ve Adnan İşler olarak, oy çokluğu ile kabul etti.

4.01.2017 08:12:22 0
Denetil komisyonu belirlendi

İskenderun Belediye Meclisi, 2017 yılı ve ocak ayının ilk toplantısını dün yaparak, gündemindeki maddeleri görüştü. Meclis´te bulunan parti grupları da ülkede yaşanan terörü açıklamalarla kınadı, terör şehitleri için aygı duruşunda bulundu ve terörle kimsenin emellerine ulaşamayacağını ifade etti. Meclis, oybirliği ile aldığı kararla, İskenderun Emnyet Müdürlüğüne hibe edilmek üzere 2 adet Yamaha marka XT660Z TENERE model ABS fren sistemine sahip 660 CC motor gücünde motosiklet alınmasını da kabul etti. AKP´li Üye B.Ö.´nün FETÖ kapsamında açığa alınması üzerine yedek üyenin oturuma katılmadığı meclis toplantısını AKP İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur da izledi.

Denetim komisyonu belirlendi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında toplanan meclis, yeni yılda da izin yapmamayı kararlaştırdı; İskenderun Belediyesi Denetim Komisyonu üyelerini de belirledi. Meclis, Denetim Komisyonunu Ahmet Sarı, Reşat Çağlar, Kemal Tekbaş, Fatma Korçak ve Adnan İşler olarak, oy çokluğu ile kabul etti.

Meclis toplantısında konuşan İskenderun Belediye Başkanı Dingil, 2016´nın acı-tatlı anılarıyla geride bırakıldığını anımsatıp, 'Yeni yılda birlik ve beraberlik anlayışının daha da pekişmesini temenni ediyorum. Bu temennilerle ilçemizi her alanda daha da geliştirmek, vatandaşlarımızın geleceğe güvenle bakmalarını sağlamak amacıyla toplumun tüm kesimiyle işbirliği içerisinde çalışmaya gayret edeceğiz” dedi.

Belediyenin ihtiyaç duyulması halinde bu yıl 26 sözleşmeli personel çalıştırmasını, 20 memur kadrosunun, 3 dereceli Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosuna dönüştürülmesini oybirliği ile kabul eden Meclis, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü adının ise Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü olarak değiştirilmesini onayladı. Sosyal Tesislerde satışı yapılan ürünlerin fiyatlarının belirlenmesini bütçe komisyonuna havale eden meclis, Bekbele Mahallesi ve Güzelköy Mahallesinde bilirkişi olarak seçilen isimlerin değiştirilmesini kabul etti. 

Dingil´e protokol imzalayacak

Milli Savunma Bakanlığı ile İskenderun Belediyesi arasında, imar konuşuna yönelik düzenlenecek protokolü imzalamak İskenderun Belediye Başkanı Dingil´e yetki verilmesi imar komisyonuna gönderen Meclis, Akçay Mıntıkası 231, 282, 446, 366, 716, 417, 368 ve 419 nolu parsellere yönelik çizilen 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği ile Şevre Mıntıkası 5237 parselde yapılaşma koşulları ve park alanı ile konut alanı büyüklükleri değiştirilmeden, konut alanının parsel sınırlarına kaydırılmasına yönelik çizilen 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği tekliflerini de aynı komisyona havale etti. 


Anahtar Kelimeler: Denetil komisyonu belirlendi

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,88% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2426,09% -0,15
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00