Depremzede seçmene yol masrafı ödenecek

Hatay Valiliği, oy kullanmak üzere Hatay’a gelecek depremzede seçmenin yol masraflarının karşılanacağını bildirdi. Yol masraflarının karşılanması için 21 başvuru merkezi oluşturuldu.

HATAY 29.03.2024 15:20:00 0
Depremzede seçmene yol masrafı ödenecek

31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Hatay’a gelecek seçmenin yol masraflarının ödenebilmesi için ulaşım evraklarını kentteki AFAD müracaat noktalarına ibraz etmeleri gerektiği bildirildi. Bunun için gelecek oldukları kaymakamlıklardan ulaşım evrakı almaları gerekiyor.

Valiliğin açıklamasında, seçimler için diğer illerden gidiş-dönüş yapacak seçmenlerin yol masraf ödemelerine ilişkin yapılan bilgilendirmede şunlar kaydedildi: “31 Mart’ta Hatay’a diğer illerimizden gidiş ve dönüş yapacak vatandaşlarımıza yol masraf ödemesi yapılabilmesi için uygun vasıtalarla (kara yolu, hava yolu, demir yolu ve deniz yolu) gelecek oldukları kaymakamlıklardan alacakları ulaşım evraklarını ilimizde oluşturulan AFAD müracaat noktalarına ibraz ederek kaydını yaptırmaları önemle duyurulur. Bu şekilde ilimize intikal ederek ayrılacak vatandaşlarımız yine aynı müracaat noktalarından çıkışları için kayıt oluşturmaları gerekmektedir.”

Başvuru il genelinde oluşturulan 21 müracaat noktası şunlar: Hatay Valiliği, Antakya, Defne, Arsuz, Payas, Dörtyol, Reyhanlı ve Erzin kaymakamlığı, Antınözü Anadolu Lisesi, İskenderun Teknik Üniversitesi Gastronomi ve Kongre Merkezi, İl AFAD Müdürlüğü, Kırıkhan İmam Hatip Ortaokulu karşısı, Vali Göbeği, Hatay Havaalanı, Belen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü karşısı, Kumlu İlçe Emniyet Müdürlüğü karşısı, Topboğazı (giriş-çıkış), Hatay otogarı, Hassa hastane caddesi, Yayladağı Kaymakamlığı karşyısı ile Samandağ Kültür Merkezi.


Anahtar Kelimeler: Depremzede seçmene masrafı ödenecek

"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,71%-0,11
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,63% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2391,53% -1,78
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62