Dernek yönetiminin parti ziyaretleri

İskenderun Demir Çelik Çalışan ve Emekliler Derneği (İSÇİED), kentteki siyasi partileri ziyaretini sürdürüyor. İSÇEİD yöneticileri, İskenderun´da Milliyetçi Hareket Partisi ve Vatan Partisi yönetimlerini ziyaret etti.

25.09.2017 10:58:56 0
Dernek yönetiminin parti ziyaretleri

 

Dernek yöneticileri, MHP binasına yaptığı ziyarette, Turhan Bozkurt ve yönetimi belediye meclisi üyeleriyle biraraya geldi. Vatan Partisine yapılan ziyarette de İSÇEİD yönetimi, İSDEMİR´in özelleştirilmesi sırasında işçiye verilen yüzde 11´lik bedelsiz hisse verilen işçi ve hak sahiplerinin sorunlarının giderilmesinde katkı istedi.
İSÇEİD Başkanı Ahmet Keven ve yönetim kurulu üyeleri Nurullah Er, Mehmet Yıldırım, Aydın Koray, Hüseyin Odabaşı, Hasan Alagöz, Ali Demirdiren´in, Vatan Partisi´ne yaptığı ziyarette, partinin Hatay İl Başkanı Yunus Özgür Yıldırım, il sekreteri Sadık Karakaş, ilçe başkanı İbrahim Bedir ve yönetimiyle görüşüldü. Keven, yönetim olarak partileri ziyaret edip, sorunlarını anlattıklarını ve sorunlarına çözüm aramada yardımcı olmalarını istediklerini ifade etti. Dernek binası olarak yeni bir yer tuttuklarını ve İSÇEİD üyelerine daha iyi izmet vermek için çalışmalara başladıklarını anlatan Keven, derneğin, 11 bin 500 hissedar ve ailesini kapsayan 60 bin kişiyi kapsadığını kaydetti. Keven, “Atatürk devrimlerini savunan, tek vatan, tek bayrak, tek millet düşüncesinde olan ülkenin bağımsızlığını savunan,bölünmeye karşı çıkanlarla ortak davaya sahibiz. Bizim kırmızı çizgimiz budur. Bunlara karşı çıkanların yanında yer almayız. Siyasi partilere, sendikalara, demokratik kitle örgütlerine yaklaşımız esas olarak budur' dedi. Hatay´ın riskli bölgede olduğunu ve herkesin dikkat etmesi gerektiğini ifade eden Keven, “Hatay riskli bölgedir. Özellikle ABD´nin desteklediği PKK ve PYD sınırlarımızda bize karşı savaşmakta. Hükümet, Suriye´den getirdiğine iş vermekte ama bizim işsizimize iş verilmemekte. Bu durum düzelmelidir” değerlendirmesini yaptı. Gazetemize iletilen yazılı açıklamaya göre,
Vatan Partisi Hatay İl Başkanı Yıldırım da, 'Atlantik bu topraklarda yenildi. Türkiye ve bölge ülkeleri birlikte hareket ediyor. Asya ülkeleri birlikte hareket ediyor. Türkiye yakında Suriye ile de devlet düzleminde görüşmeler başlatabilir. Zaten el altından görüşmeler yapılmakta. Bu anlamda Türkiye-Suriye görüşmeleri başladıktan sonra ülkemizdeki Suriyelilerin yüzde sekseni ülkesine döneceğine ilişkin bilgilere sahibiz. Yeter ki Türkiye-Suriye masaya otursun ve görüşme yapılsın” değerlendirmesini yaptı.
Partinin il sektereri Karakaş ise şunları söyledi: “İSÇEİD yöneticileri hem işçiler hem de Türkiye-Suriye kardeşliği için önemli görevler üstlendi. Eski başkan, Türkiye-Suriye Kardeşlik Platformunun da başkanıydı. Aynı olumlu tutumunu sürdürmesini istiyoruz. Çünkü halen bölgemiz bir savaşın içinde ve Amerika namlularını Afrin bölgesinde bize çevirmiş durumda. Bu dönemde bölgemizdeki birliktelik, kardeşlik ve dayanışma önemlidir.'
VP İskenderun İlçe Başkanı Bedir de, “Vatan Partisi, emek, vatan mücadelesini birleştirdi. Özelleştirmeye karşı devletçiliği savundu, savunuyor. Bu gün işsizliğin en önemli nedeni ülkede yapılan özelleştirmeler ve üretimden uzaklaşmasıdır. Bunun için yeniden üretim yapılması,n ülkede ve bölgemizde istikrar olması gerekir' diye konuştu.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22