Dernekten saz grubu

İSDEMİR Çalışanları ve Emeklileri Derneği (İSÇEİD) üyeleri müzik dinletinde bir araya geldi. Derneğin üyelerinden oluşan 10 saz ekibi Türk Halk Müziğinin eserlerini, eski çalışma arkadaşlarız ve dernek üyeleri için seslendirdi.

GÜNCEL 31.07.2018 10:56:22 0
Dernekten saz grubu

Nesrin Geyik/İskenderun

Dernek üyelerinin streslerini atmasını sağlamak ve kaygılarını unutturmak, üyeler arasında kaynaşma ve dayanışmayı arttırmak amacıyla etkinliğin düzenlendiğini ifade eden dernek başkanı Nurullah Er, denek üyelerinin müzikle yalnızlıktan kurtulup sosyalleştiklerini ve morallerini yüksek tuttuklarını belirtti. Dernek üyelerini bir çatı altında toplamak istediklerini anlatan Er, insan hayatında paranın önemli olmaması gerektiğini söyledi. İSÇEİD Başkanı Er, 'Zorluklar yaşayarak elde ettiğimiz, iple çekerek getirdiğimiz emeklilik, günümüzde maaşımıza gelecek zamları hesaplamakla kredi kartı borcu ödemekle, hastane koridorlarında dolaşmakla geçkektedir. Neleri sevip sevmediğimizi, hayallerilizi, umutlarımızı bir türlü göremiyoruz. Emeklilikte yaşama tutunmanını, morali yüksek tutmalının mutlu ve huzurlu yaşamanın en önemli yolu sosyal ağları canlı tutmaktar geçer' dedi.
İSDEMİR emeklileri olarak, tipik bir klasik emekliler gibi yaşamak istemediklerini söyleyen Er, araştıran, soruşturan hakkını hukukunu bilen bir emeklilik geçirmeyi amaçladıklarını belirtti. Er, 'Kültürel etkinlikleri derneğimizin çatısı altında birlik ve bütünlük içinde kültürel faaliyetleriyle yaşamımızn sonbaharını altın çağımız olarak yaşamak istiyoruz' diye konuştu.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00