Dernekten ´teşekkür plaketi´

Hatay İnsan Kaynakları ve Eğitim Derneği (Hika-Der) Başkanı olan Şemsettin Kara ve yönetimi ile Hatay Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Yardımcısı Cennet Yeşilkaya, Beyza Piliç YK Başkanı Necmettin Çalışkan´ı ziyaret ederek, teşek

GÜNCEL 17.09.2019 09:29:03 0
Dernekten ´teşekkür plaketi´

 

Antakya/SES
 Dernek başkanı Kara, 'İl ve ülke ekonomisine katkısı olan Necmettin Çalışkan´ı yakından takip ettik. İlimiz ve birçok ilde istihdama katkılarından dolayı Hika-Der adına teşekkür plaketi takdim ettik' dedi ve insan kaynaklarında koordinasyonu sağlamak üzere kurulmuş olan derneğin, işsizlik ve nitelikli iş gücü sorunlarına çözüm üretmeyi hedeflediğini söyledi. Kara, “İşsizliğin ve nitelikli iş gücü eksikliğinin sorun olmaktan çıkarılması adına Türkiye İş Kurumu, reel sektör ve üniversiteler ile işbirliği çerçevesinde projeler üretmek öncelikli planlarımız arasında yer almaktadır. İş dünyasının beklentileri ile eğitim arasındaki uyumsuzluğun öğrencilerin mezun olduktan sonra istihdam edilebilirliklerini azalttığının farkındayız. Bu sebepten staj yerlerinin arttırılması ile ilgili çalışma ve görüşmeler yaparak yeni mezun arkadaşlara bu konuda yardımcı olmak yine projelerimiz arasında yer almaktadır. Biir işletmenin ürün ve hizmetlerinin kalitesinin çalışmalarının kalitesiyle doğru orantıda olduğunu bilenlerdeniz. Hika-Der olarak iş dünyasının nitelikli iş gücü beklentilerini karşılamaya yönelik eğitim ve gelişim faaliyetleri göstermeyi kendimize misyon ediniyoruz' değerlendirmesini yaptı.
İş insanı Çalışkan da ziyaret ve plakete teşekkür etti. Çalışkan, ülkede işsizliğin 4 milyonu aştığı bir dönemde dernek yöneticilerinin Hatay´daki işsizliğin çözümü adına önemli bir görev üstlendiklerini de ifade etti ve çalışmalarında başarı diledi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2486,70% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00