“Ders çıkartıp yolumuza devam edeceğiz”

Teknik direktör Kurt, MESKİ mağlubiyetini değerlendirdi.

GÜNCEL 19.02.2020 11:14:52 0
“Ders çıkartıp yolumuza devam edeceğiz”

Orhan Yıldız/İskenderun

İskenderun Spor Teknik Direktörü Murat Kurt, son karşılaşmada Meskispor karşısında aldıkları ilk mağlubiyetten ders çıkartarak yollarına devam edeceklerini söyledi.
Teknik Direktör Kurt, yaptığı açıkalamada göreve geldikleri ikinci yarının başından bu yana 5 maçta 10 puan topladıklarını, ancak ilk yenilginin ardından ortada bir kaos yada başarısızlık varmış gibi algı oluşturmaya çalışanların haksız eleştirileriyle karşı karşıya bırakılmak istendiklerini ifade etti.
“Turuncu mavili renklere gönül vermiş bu takımı gerçekten karşılıksız gönülden seven bütün İskenderunspor taraftarından aldığımız mağlubiyetten dolayı özür diliyoruz” diyen Kurt, kazandıkları maçlardan sonra bile takım olarak eksiklerini göz ardı etmediklerini belirtti. Kurt, şunları kaydetti: “Bu mağlubiyetten de gerekli dersi çıkarıp eksiklerimizi giderip yolumuza devam edeceğiz. Bu vesileyle bazı şeylere açıklık getirmenin camiamız için faydalı olacağına inanıyorum. Sezon başında bu takım şampiyon olmak için kurulmamış, bu sene önümüzü görelim Ligi Reyhanlıspor´un önünde bitirelim ligde kalalım diyerek yola çıkılmış , bu hedefler doğrultusunda bütçe ayrılmış ve kadro planlaması buna göre yapılmış , Belediye başkanımız Sayın Fatih Tosyalı ve yönetim kurulumuzda sezon başında konulan bu hedefler doğrultusunda İskenderunspor için maddi manevi ne gerekiyorsa yaptılar Başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Bugün gelinen noktaya baktığımızda Reyhanlısporun 11 puan önünde 3.sırada olan takımımızın konulan hedefler doğrultusunda olması gerektiği gibi iyi bir yerde olduğunu söyleyebiliriz. Hal böyleyken 5 maçta alınan ilk mağlubiyetin ardından nedense bugüne kadar bu takımın kazandığı galibiyetlerde ortada görünmeyenler bir anda sosyal medyadan fırsatçı bir tavırla sanki dünyanın sonu gelmiş gibi futbolla alakası olmayan konularla alakalı yazıp çizmeye başladılar. Bu art niyetli insanlar aslında geçmişten beri hep varlar. Ne zaman futbol için güzel bir şeyler yapmaya kalkışan büyüklerimiz olduysa hep karşılarında bu kötü art niyetli zihniyetleri buldular ve malesefki futbola hizmet etmek isteyen kim varsa küstürmeyi başardılar.. Mağlubiyetten dolayı gerçek anlamda eleştiri yapan herkese teşekkür ediyorum onlara hiçbir sözüm yok. Lakin futbolla uzaktan yakından alakası olmayan konularla alakalı ortada bir kaos yada başarısızlık varmış gibi algı oluşturmaya çalışan fırsatçıları ve art niyetli olanlarıda futbol kamuoyunun takdirine bırakıyorum...Galip geliriz yada mağlup oluruz, futbolda her türlü sonuç var lakin doğru bildiğimiz yolda yürümekten hiçbir zaman vazgeçmeyeceğimizi herkesin bilmesini isterim.”


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00