'Desteğinizle kazanacağız'

´Millet İttifakı´nın İskenderun Belediye Başkan adayı CHP´li Yılmaz Şahutoğlu, seçim çalışmalarını ziyaretler, mahalle toplantıları ve ev ziyaretleriyle sürdürüyor.

SİYASET 7.03.2019 10:45:16 0

Nesrin Geyik/İskenderun

Kentin Cırtıman Mahallesinde partililerinin meşaleli gösterisiyle karşılanan Şahutoğlu, yöre sakinlerine projelerini anlattı; talep ve önerilerini dinledi.
Kentin sorunlarını çok iyi bildiklerini ifade eden Şahutoğlu, 'Dertlere derman olmaya geliyoruz” değerlendirmesini yaptı. Pirireis, Buluttepe ve Esentepe mahallelerinde ev ziyareti yapan CHP adayı Şahutoğlu, ayırmadan, ötekileştirmeden, her mahalleye ihtiyaç önceliğine göre eşit ve adil hizmet götüreceklerini söyledi. Şahutoğlu, 'Desteğinizle kazanacağız, birlikte güçlü olacağız. Kazanan İskenderun olacak' diye konuştu.
İskenderun Şehir Kulübü derneğini de ziyaret eden Şahutoğlu, dernek başkanı Semir Yıldız ve yönetimiyle sohbet etti, üretim, istihdam ve sosyal sorumluluk projeleri ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Esengül Taşıyıcı Kooperatifi, verdgi daireleri, Hatay Barosu temsilciliği, Sosyal Sigortalar Kurumu, Akfil ve Filesan fabrikaları, Hizmet İş Sendikası, Otogar Minibüs Garajı, Cemevi, İskenderun Sebze, Meyve Satıcıları ve Manavlar derneğini de ziyaret eden Şahutoğlu, 'Nasıl ki bir baba, bütün çocuklarını eşit derecede sevse de çocukları içerisinde daha gariban olanı daha çok desteklerse, bizler de her köşesini eşit derecede sevdiğimiz, gönül verdiğimiz memleketimizin hizmetten mahrum kalmış olan bölgelerine pozitif ayrım uygulayarak, her mahallemizin eşit seviyeye gelmesi için çaba göstereceğiz' değerlendirmesini yaptı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00