Dingil, AKP´nin yıldönümü programında

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın katılımı ile Ankara-Sincan´da düzenlenen AKP´nin 16. yıl dönümü kutlama programına katıldı.

16.08.2017 10:45:40 0
Dingil, AKP´nin yıldönümü programında

 

İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından Kur´an-ı Kerim tilavetiyle başlayan yıldönümü kutlama etkinliğiyle ilgili yazılı açıklama yapan Başkan Dingil, “Parti sözcümüz Mahir Ünal, Başbakanımız Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanımızın konuşmalarını büyük bir heyecanla dinledik. Her zaman ve her mekânda milletimizin teminatı olan AK Parti, ülkemizi dünyada ve bölgesinde daha itibarlı bir noktaya taşımak için 2023 vizyonundaki devasa projelerle, milletimize hizmet etmeye devam edecektir” dedi.
Partinin lideriyle bir bütün olduğunu da vurguladığı açıklamasını Dingil, şöyle sürdürdü: “Ülke tarihimizde daha önce olduğu gibi birçok engel önüne getirilmiş, AK Parti hükümeti yok edilmek istense de vatandaşımız ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın kararlı ve dik duruşu ile gerek iç, gerekse dış güçler eylemlerinde muvaffak olamamıştır. Bu konuda en büyük engel, 15 Temmuz´da hain bir darbe girişimi ile ülkemizin karşısına getirilmiş ve tüm kötü niyetli güçler, birleşerek ülkemizi karanlığa çekmeye çalışsa da başaramamış ve başaramayacaklarını anlamışlardır.”


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19