Dingil, konuklarını ağırladı

Sivas´ın Gölova Kaymakamlığına atanan Kumlu Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil´i makamında ziyaret etti.

GÜNCEL 13.09.2018 09:42:24 0
Dingil, konuklarını ağırladı

Nesrin Geyik/İskenderun

Kaymakam Karaosmanoğlu´nun yaptığı veda ziyaretinde, göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar mülki amirler ve kurum müdürleri ile sürekli iletişim halinde olduklarını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 'Kumlu Kaymakamımız halka hizmet noktasında birçok başarılı çalışmalara imza atmıştır. Kendisine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni görevlerinde de başarılar diliyoruz. Rabbim yar ve yardımcısı olsun” değerlendirmesini yaptı.
Sivas´a atanan Kumlu Kaymakamı Karaosmanoğlu da bölgede önemli hizmetleri hayata geçirdiklerini belirterek, tayininin çıkması üzerine veda ziyaretlerinde bulunduklarını belirtti.

Dingil´e mevkidaş ziyareti
Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Paç da Dingil´i ziyaret etti. Kumlu Belediye Başkanı Paç´ın ziyaretinde konuşan Dingil, şunları söyledi: ”Zaman zaman belediyelerimizin ve kurumlarımızın temsilcileri ile bir araya geliyoruz. Yapılan ve yapılmakta olan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bizler bölgemizin gelişmesi ve kalkınması noktasında büyük gayretler gösteriyoruz. Bu anlamda halkımıza daha iyi hizmet getirme çabası içerisinde olmaya devam edeceğiz.'

Kilise vakfının belediye ziyareti
İskenderun Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Can Teymur da Dingil´i makamında ziyaret edenler arasında yer aldı. Bu ziyarette konuşan Dingil, İskenderun´da hoşgörü barış ve kardeşlik ortamının dünyaya örnek teşkil ettiğini ifade etti. İskenderun Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, konuklar da belediye başkanı Dingil´e çalışmalarında başarı diledi ve çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04