Dingil: Seçime hazırız

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 24 Haziran´da yapılacak seçimlerin ülkenin geleceği açısından çok önemli olduğunu belirterek, İskenderun´da da seçimden zaferle çıkacaklarına inandığını söyledi. Belediye Başkanı Seyfi D

SİYASET 24.05.2018 10:33:31 0
Dingil: Seçime hazırız

İskenderun/SES

s ve İskenderun´un ardından Kırıkhan, Kumlu ve Reyhanlı´da da AKP Hatay İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 27. dönem AKP Hatay milletvekili aday tanıtım toplantısına katıldı.
İskenderun´da düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan Belediye Başkanı Dingil, “Yapılan değerlendirmelerin ardından 11 arkadaşımız milletvekili adayı oldu. Hepsi birbirinden değerli kardeşlerimiz. Teşkilat olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı 24 Haziran´a kadar sürdüreceğiz. Seçimden başarılı bir şekilde çıkacağız. Rabbim çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda bizleri muvaffak eylesin” dedi.
Cumhurbaşkanlığı seçiminde de yola Recep Tayyip Erdoğan´la devam etme kararında olduklarını da sözlerine ekleyen Dingil, Başkan Seyfi Dingil,”24 Haziran´da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ı başkan seçeceğiz. Bundan hiç şüphemiz yok.24 Haziran´a kadar durmadan yorulmadan çalışacağız. Ülke genelinde olduğu gibi İskenderun´da da seçimden zaferle çıkacağız. Bu vesile ile tüm milletvekili aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Partisinin iktidarda olduğu yıllar içindeki hizmetlerine da dikkat çekerek, insana donunan projelerin hayata geçirildiğini kaydeden Başkan Dingil, şu değerlendirmeyi yaptı: “Göreve geldiği günden itibaren ülkemize büyük hizmetler yapan AK Parti´nin 2023 hedeflerini gerçekleştirmesinde 24 Haziran seçimleri önemli bir basamak olacak. Bu nedenle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ı sandıktan güçlü bir şekilde çıkartarak hizmetlerin devamı için hep birlikte yolumuza devam edeceğiz. Erdoğan´ın önderliğinde ülkemiz büyük bir ilerleme kaydetti. Bölgemizde önemli yatırımlar hayata geçti. Hatay İskenderun ve ülkemizin kalkınmasında hizmetlerin devamı için, 24 Haziran seçimlerinde partimizi daha önceki seçimlerde olduğu gibi tek başına ve güçlü bir şekilde sandıktan çıkartacağız. Tüm teşkilatlarımız birlik ve beraberlik içerisindeyiz. 24 Haziran seçimleri AK Parti için 2023 hedeflerine güçlü bir adım olacak.”


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22