Doğada yürüyüşler sürüyor

İskenderun´da doğa ve spor üzerine kurulan dernekler, yıllardır kırsalda yürüyüş yaparak, yörenin doğal güzelliğini fotoğraflamayı sürdürüyor.

SPOR 23.06.2021 16:52:16 0
Doğada yürüyüşler sürüyor

Akın Bodur/İskenderun

 Salgınla birlikte spora ve özellikle doğa yürüyüşüne ilgi artarken, dernekler düzenledikleri doğa gezileriyle hem Hatay ve yöresinin güzelliğini yörede yaşayanlara tanıtıyor hem de doğa yürüyüşleri ile kişilerin birey olarak daha sağlıklı kalabilmemelerine aracılık ediyor.
Yörede faaliyet gösteren derneklerden biri olan İskenderun Doğa Yürüyüşleri ve Fotoğraf Kulübü, onlarca yaptığı gezilerini sürdürürken, en son gerçekleştirdiği doğa yürüyüşünü Belen yöresinde sürdürdü. Belen´in kırsaldaki mahalleleri Kömürçukuru, Benlidere, Yapraklı ve Soğukoluk yöresine gezi düzenleyen kulüp, yörenin kırsalda gizli kalmış derin vadileri ve yaz aylarında çok renkli ortama bürünen doğadaki güzelliklerini gözlemleri ve fotoğraflayarak ölümsüzleştirdi. 7 saate yakın süre, 30 dereceyi bulan sıcaklıkta yürüyüş yapan katılımcılar, müzik dinleyerek, güzellikleri fotoğraflayarak, eğlenerek, yüksek rakımlarda üzerlerine üzerlerine gelen bulutları izleyerek ve bol oksijeni içine çekerek yürüyüş parkurunu tamamladı. Dağa yürüyüşüne katılanlar, doğayla yarışmak yerine doğanın sunduğu güzelliği izlemeyi, fotoğraflamayı ve o anı yaşamayı tercih etti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19