Doğalgaz için lisans beklenecek

Reyhanlı´da doğalgaz kazı ve hat döşeme çalışmalarına 2020 yılının içinde Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan (EPDK) alınacak lisansın ardından başlanacağı belirtildi.

GÜNCEL 14.02.2020 10:24:58 0
Doğalgaz için lisans beklenecek

Antakya/SES

Reşhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu´nun kısa doğalgaz Çukurova Dağıtım A.Ş. yetkilileriyle gerçekleştirdiği toplantıya ilişkin yapılan yazılı açıklamada Aksa Doğal Gaz Çukurova A.Ş. tarafından kentin elektrik, su şebekeleri ve güncel imar planı ile ilgili bilgi verileri araştırmasının devam ettiği, eksik görülen hususların giderilmesinin ardından yüklenici firmanın 2020 yılı sonunda ilk doğalgaz akışını başlatabileceği kaydedildi.
“Abone sayısının tahmin edilenden fazla olması, doğalgazın ilçemize daha hızlı gelmesinde önemli rol oynayacak” denilen aynı açıklamada Başkan Hacıoğlu, şunları ifade etti: “Reyhanlı´nın doğal gaza kavuşması için uzun bir süredir uğraştıklarını söyledi. Reyhanlı Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız. Halkımızın menfaatleri doğrultusunda doğalgaz yapımını üstlenen firmanın bizden talep ettiği her türlü desteğin verileceğinin teminatını veren başkanımız, vatandaşlarımızın ileriki kış mevsimlerinde evlerinde aileleriyle sıcak bir ortamda vakit geçirmelerini arzu ediyoruz, bu doğrultuda tüm çalışmalarımızı eksiksiz yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın, hemşerilerimize bu konuda bir sözümüz vardı. İnşallah en kısa zamanda bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşarız.”


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,31
  • EURO

    34,69% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2418,55% 1,62
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00