Doğayı keşfediyorlar

İskenderun Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (İDOK) çatısı altında toplanan doğaseverler, Türkiye´nin farklı illerine gerçekleştirdikleri yürüyüşlerle keşfedilmemiş güzellikleri gün yüzüne çıkarıyor.

5.08.2017 08:36:57 0
Doğayı keşfediyorlar

Seda Kıyılı/İskenderun

İDOK hakkında bilgi veren kurucu üyelerden Ömer Bilgin, yürüyüş kulübünü Kasım 2013´te kurduklarını söyledi. Kurulduktan sonra ilk yürüyüş ve fotoğraf çekimini 16 Mart 2014´te Yarıkkaya Vadisi ve Bekbele Yaylası´na gerçekleştirdiklerini belirten Bilgin, günden güne artan bir doğasever kitlesiyle etkinliklere devam ettiklerini söyledi. Grup olarak gerçekleştirilen kültür turlarıyla Türkiye´nin her bölgesini gezip gördüklerini anlatan Bilgin, şunları kaydetti: 'Etkinlikler 18 yaş üstündeki herkese açık. 18 yaş altındakilerse aileleriyle etkinliklerimize katılabilmektedir. Etkinliklerimiz facebooktaki grup sayfasında yayımlanmakta ve üyelerimize sosyal paylaşım kanalları ile davet gönderilmektedir. Üyeler etkinliklere görüllü katılıyor. Riski kabul ediyorlar ama buna rağmen ilkyardım çantamız, böcek sokmaları dahil her türlü donanıma sahip ve etkinliklerimizde mutlaka bir sağlıkçı arkadaşımız bulunuyor. Yürüyüşlerde ip, halat ve merdiven gibi araç gereçler yanımızda hazır bulunduruluyor.'

110´uncu yürüyüş Arsuz´a
Geçtiğimiz hafta Tarsus Karasu Akarsuyu´nda yaklaşık 7 km boyunca yürüyüş yapan grubun, bu hafta 110´uncu yürüyüşlerini Arsuz´un Avcılarsuyu Kanyonu´na gerçekleştirecekleri öğrenildi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22