Dokuzoğlu´ndan çarşıda önlem denetimi

İskenderun Belediyesi Başkanvekili Mehmet Ali Dokuzoğlu, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte çarşı merkezinde maske ve fiziki mesafe denetimi yaptı.

İSKENDERUN 17.09.2020 08:50:28 0
Dokuzoğlu´ndan çarşıda önlem denetimi

İçişleri Bakanlığı tarafından 'Sağlık için hepimiz için' sloganıyla yayımlanan genelge kapsamında İskenderun Belediyesi tarafından sürdürülen koronavirüs (Covid-19) denetimleri kapsamında İskenderun Belediyesi Başkanvekili Mehmet Ali Dokuzoğlu, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte çarşı merkezinde maske ve fiziki mesafe denetimi yaptı.

Salgın sürecinde genel kurallara uyulmasının kendilerinin ve halk sağlığı için önemini vurgulayan İskenderun Belediyesi Başkanvekili Mehmet Ali Dokuzoğlu, cezalar hakkında bilgilendirme yaparak, kurallara uyan esnafa teşekkür etti.

Denetimlerin aralıksız süreceğine işaret eden Başkanvekili Dokuzoğlu, “İskenderun´da genelinde maske ve mesafe tedbirlerine uyulması için denetimlerimiz devam ediyor. İçişleri Bakanlığı´nın denetim genelgesi kapsamında çarşı merkezinde vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları noktasında uyarılarda bulunduk. Salgınla mücadele etmek için hep birlikte tedbirlere uymalıyız” dedi.

Bir an önce normala hayata dönmeyi dilediklerini kaydeden Dokuzoğlu, “Tek dileğimiz bir an önce normal hayatlarımıza geri dönebilmek. Tüm mücadelemiz bunun için. Sadece bugün için değil, denetimlerimiz her zaman devam ediyor. Vatandaşlarımızdan sağlık tedbirlerine uymaları noktasında hassasiyet bekliyoruz” şeklinde konuştu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04