Dönmez görevi devraldı, kapıyı söktürdü

İskenderun'da Cumhur İttifakının adayı olarak seçimi kazanan Mehmet Dönmez düzenlenen törenle İskenderun Belediye Başkanlığı görevini Fatih Tosyalı’dan devraldı.

SİYASET 5.04.2024 13:03:00 0
Dönmez görevi devraldı, kapıyı söktürdü

İskenderun Adliyesinde, Seçim Kurulundan mazbatasını aldıktan sonra belediye binasına gelen Başkan Dönmez’i Başkan Fatih Tosyalı karşıladı. Belediye binası önündeki alanda düzenlenen törende görev süresi biten Fatih Tosyalı yaptığı konuşmada ‘İskenderun'a ellerinden geldiğince hizmet etmeye gayret’ ettiklerini belirterek, seçimi kazanan Başkan Mehmet Dönmez’in çok daha güzel ve başarılı hizmetler yapacağını söyleyerek başarı dileklerini iletti.

İskenderun'un yeni belediye başkanı Mehmet Dönmez ise seçim sürecinin bittiğini artık hizmet zamanının geldiğini söyledi. Dönmez, "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu kutlu yola çıkarken, ‘’Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, Yeter Söz Milletindir’’ dedi. Rabbim bize ilk kez milletin terazisinden çıkmayı layık gördü. Siz değerli hemşehrilerimize ve yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızın güvenine layık olduğum için mutluyum. Teşkilatlarımızın gece-gündüz demeden gayret gösterdiklerine şahidim. Emeklerinden dolayı onlara çok teşekkür ediyorum. Çalışma arkadaşlarım çok yoğun bir şekilde emek harcadı.

İskenderun artık hizmete doyacak, parti rozetimi bugün çıkardım, tüm hemşehrilerimizin başkanı olarak göreve başlıyorum. İlk hedefimiz depremin izlerini kaldırıp, şehrimizi eski günlerinden iyi noktaya getireceğiz." dedi.

İskenderun’da sonuçları itibariyle kaybedeni olmayan bir seçim yaşandığını, kentte kardeşlik,dostluk ve hizmetin kazandığını vurgulayan Dönmez, düzenlenen törenin ardından başkanlık makamına geçilerek devir teslim işlemleri gerçekleştirildi. Ardından makam odasının kapısını söktürdü.


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,77%1,69
  • DOLAR

    32,38% -0,18
  • EURO

    34,76% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2433,87% -0,18
  • Ç. ALTIN

    3907,21% -1,74