Dörtyol Belediyesi bayram öncesi denetimleri arttırdı

Dörtyol Belediyesi ekipleri, Kurban Bayramı öncesi gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerine yönelik denetimlerini artırdı.

GÜNCEL 29.07.2020 15:59:46 0
Dörtyol Belediyesi bayram öncesi denetimleri arttırdı

Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin vatandaşların rahat ve huzur içerisinde bir bayram geçirmeleri için tüm kadrolarıyla alanda olduklarını ve azami özeni gösterdiklerini belirtti.

Keskin, “Hemşerilerimizin huzur ve güven içerisinde bir Kurban Bayramı geçirmeleri için ekiplerimiz bayram boyunca görev yapacaklar. Vatandaşlarımızdan gelecek talep ve şikâyetleri titizlikle değerlendirecekler. Denetimlerimizde, özellikle satışa sunulan gıdaların son kullanım tarihlerini, ambalaj durumlarını ve fiyat bilgisini kontrol ediyoruz. İşletme sahiplerine içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde hijyen konusunda daha duyarlı olmaları konusunda uyarılarda bulunuyoruz. Bu güne kadar yapılan denetimlerinizde esnaflarımızın ambalaj, son kulanım tarihi ve hijyen kurallarına karşı ortaya koydukları hassasiyete ve titizliğe teşekkür ediyorum. Esnafımızın bilinçli ve tüketiciyi koruyan anlayışla ortaya koyduğu hizmet bizleri mutlu ettiği gibi denetim yapan personelimizin de iş yükünü rahatlatmakta. Gördüğümüz olumlu tablo bizleri mutlu ederken vatandaşlarımız tereddüt etmeden yaşadıkları olumsuzlukları ve şikayetlerini Zabıta Birimimize ve Belediyemizin 444 7 712 nolu hizmet telefonuna iletebilirler” dedi.

İnsan sağlığını etkileyebilecek olası sorunların önlenmesi amacıyla bayram öncesi denetimlerini sıklaştıran Dörtyol Belediyesi zabıta ekipleri, gıda satışı ve üretimi yapan işyerlerini denetledi, fırınlarda hijyen ve gramaj kontrolü yaptı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57