Dörtyol evladını uğurladı

Suriye´nin Resulayn bölgesindeki arama ve tarama faaliyetlerinde, el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu şehit olan Veteriner Uzman Çavuş İsmail Sarıcan (30), Dörtyol´da toprağa verildi.

GÜNCEL 2.11.2019 09:10:33 0
Dörtyol evladını uğurladı

İskenderun/SES

 Şehit Sarıcan´ı son yolculuğuna binlerce vatandaş tarafından gözyaşlarıyla uğurlandı.
Barış Pınarı Harekâtı Bölgesinde, önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Veteriner Uzman Çavuş İsmail Sarıcan´ın cenazesi, Şanlıurfa GAP Havaalanı´nda düzenlenen törenin ardından memleketi Dörtyol´a bağlı Kuzuculu Mahallesi´ndeki babaevine getirildi. Sarıcan için Dörtyol´da tören düzenlendi. Şehit Sarıcan için Dörtyol Kuzuculu Merkez Camii´nde Cuma Namazını müteakip İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından cenaze namazı kıldırıldı.
Şehit Sarıcan için düzenlenen törene Vali Rahmi Doğan´ın yanı sıra Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam, Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, İsmet Tokdemir, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alpaslan Kılınç, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, HBB Başkan Vekili Fedai Yücedal, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Okan Şener, İSTE Rektör Vekili Prof. Dr. Nazif Çalış, ilçe kaymakam ve belediye başkanları, İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, kurum il müdürlerinin yanı sıra şehidin ailesi, yakınları ve çok sayıda yurttaş katıldı.
30 yaşında, evli ve bir çocuk babası olan Şehit Sarıcan´ın tabutunun sarıldığı Türk Bayrağı, ailesine başsağlığı ve sabır dileyen Vali Doğan tarafından şehidin babası Mehmet Sarıcan´a verildi. Cenaze töreninde baba Mehmet ve anne Ummuhan Sarıcan, güçlükle ayakta durabildi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23