Dörtyol grup şampiyonu

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay 1. Amatör Küme Play-Off ligi Hatay´ın iki ayrı sahasında yapılan karşılaşmalarla tamamlandı. Dörtyol Belediye Spor, 15 puan ile grupta Şampiyon oldu.

SPOR 16.03.2018 09:48:49 0
Dörtyol grup şampiyonu

Dörtyol 9 Ocak stadında yapılan karşılaşmada Kaan Temizlik Antakya Gençlik Spor´u 3-1 mağlup eden Dörtyol Belediye Spor, 15 puan ile grupta şampiyonluğu elde etti. Antakya Nazım Koka sahasında Kırıkhangücü Spor´u 2-1 mağlup eden Hatay Şirince Spor´da 12 puan ile ligi ikinci tamamladı. Dörtyol Belediye Spor ile Hatay Şirince Spor 2018-2019 Futbol Sezonunda Hatay Süper Amatör Liginde mücadele etmeye hak kazandı.
Karşılaşmayı Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy da izledi. Karşılaşma öncesinde Dörtyol Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, maçın hakemleri Mustafa İnan, Sinan Başak ile Yunus Kala´ya, ve her iki takım futbolcuları adına takım kaptanlarına çiçek taktim etti.

Kupa Toksoy´a verildi
2017-2018 Futbol Sezonu Hatay 1. Amatör Küme Play-Off müsabakaları sonucunda şampiyon olan Dörtyol Belediye Spor´da Şampiyonluk kupası sevinci yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, teknik heyet ve futbolcuları kutladı. Dörtyol 9 Ocak stadında yapılan ve Hatay Bölgesi hakemlerinden Mustafa İnan, Sinan Başak ile Yunus Kala´nın yönettiği müsabakada Kaan Temizlik Antakya Gençlik Spor´u Mehmet Fer, Celal Alataş ile Abdurrahman Haluk´un attığı gollerle 3-1 yenen ve şampiyonluğu geçen hafta garantileyen Dörtyol Belediye Spor´a şampiyonluk kupası verildi. Şampiyonluk kupasını Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu adına yönetim kurulu üyesi Muhammet Tok tarafından Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy´a verildi.

Başkandan kutlama
Zorlu geçen bir sezonun ardında Hatay 1. Amatör Küpe Play-Off müsabakalarının ardından şampiyon olan ve önümüzdeki futbol sezonunda Hatay Süper Amatör Liginde mücadele etmeye hak kazanan Dörtyol Belediye Spor´a şampiyonluk kupası törenle teslim edildi.
Hatay ASKF yönetim kurulu üyesi Muhammet Tok´tan şampiyonluk kupasını alan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, teknik heyet ve tüm futbolculara madalyalarını taktı. Şampiyonluk kupasını takım kaptanı Onur Şengül´e teslim eden Başkan Yaşar Toksoy, 'Tüm Dörtyol halkı sizlerden gurur duymaktadır. Şampiyonluğu Dörtyol ilçemize kazandırmanızdan dolayı halkımız adına teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyoruz' dedi.
Dörtyol Belediye Spor Teknik Direktör Aydın Fatih Kahveci de verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Yaşar Toksoy´a teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: Dörtyol grup şampiyonu

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04