Dörtyol ve Samandağlı gençler başkanlarını seçti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyesi gençler, başkan ve yönetimlerini belirlemeyi sürdürüyor.

SİYASET 4.02.2020 11:05:54 0
Dörtyol ve Samandağlı gençler başkanlarını seçti

 

Akın Bodur/İskenderun
 CHP´li gençler Dörtyol ve Samandağ´da yapılan kongrelerle yeni başkanlarını seçti. CHP gençlik kollarının kongreleri, İskenderun ve Belen´de 09 Şubat Pazar, Kırıkhan, Reyhanlı ve Hassa ´da 15 Şubat Cumartesi, Yayladağı ve Altınözü´nde ise 22 Şubat Cumartesi günü yapılacak seçimlerle belirlenecek. 284 üyenin bulunduğu CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanlığı için Alkan Köybaşı, Sercan Gönüllü ve Erdem Harmaoğlu yarışacak.

Dörtyollu gençlerin başkanı Temiz
Cumhuriyet Halk Partisi Dörtyol ilçe örgütü gençlik kolları hafta sonu yapılan kongre ile yeni yönetimini belirledi. Tek liste halinde gidilen CHP Dörtyol ilçe gençlik kolları seçimlerinde Adnan Temiz, partinin gençlik kollarının başkanı oldu. Temiz´in hazırladığı yönetim ve il delegeleri de göreve getirildi.

Samandağ´da başkan Reyhanoğulları
Samandağ Gençlik Kolları kongresinde başkanlık için iki aday yarıştı. Arif Arslan ve Bünyamin Reyhanoğulları, partinin ilçedeki gençlerin başkanı olmak isterken, yapılan seçimde CHP Samandağ Gençlik Kolları Başkanlığına Bünyamin Reyhanoğulları getirildi ve olun hazırladığı liste yönetime seçildi.

'Kongre süreci iktidar inancıyla sürüyor'
CHP Arsuz Belediye Meclis listesine gençlik kontenjanından seçilen Hamdan Demirkan, gençlik kolları seçim takvimi devam eden partide gençlerin üstleneceği etkin rolün iktidara yönelik süreci de etkileyeceğine inandığını söyledi. Partisi CHP´de kongre sürecinin iktidar yürüyüşü inancı ile devam ettiğini ifade eden Arsuz Belediye Meclis Üyesi Demirkan, yazılı yaptığı açıklamasında şunlara yer verdi: 'Yerelden başlayan iktidar yürüyüşümüz inanç ve kararlılıkla devam etmektedir içinde bulunduğumuz kongre süreci bunun en büyük göstergesidir. İçinde bulunduğumuz kongre süreci her zaman olduğu gibi, kuruluşun ve kurtuluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisi´ne yakışır bir şekilde ve demokrasi şenliği havasında devam etmektedir. Bu kongre sürecini bizler iktidar kongresi olarak görüyor ve Türkiye genelinde kongrelerde birçok gencin aday olması ve birçoğunun başkanlığa seçilmesinden memnuniyet ve gurur duyuyoruz. İnanıyoruz ki, yerelden başlayan ve genel seçimlere tezahür edecek iktidarı Cumhuriyet Halk Partisi´nin öz gücü olan gençler getirecektir. Bu inançla, gençlerin önümüzde ki dönemlerde iktidarı belirleyici yaş grubu ve gündemdeki tartışmaların belirleyicisi olacağına inanıyorum. İl ve ilçelerde, aday olan veya kazanan tüm yol arkadaşlarımı kutluyorum. Arsuz´un meclis üyelerinden biri olarak, meclis üyelerinin her zaman halkla ve genç arkadaşlarla yan yana, omuz omuza olduğumuzu ve olmaya devam edeceğimizi belirtirim.'


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

Levrek balığının işlenmesine ‘araştırma desteği’

Belen’de Kut'ül Amare Zaferi kutlaması

17 milyon lira "başvurusu"

Hak-İş'ten 1 Mayıs açıklaması

Arsuz'da belediyenin borcu 63 milyon lira

1 Mayıs, kutlanıyor

Çiftçiler tarlalarına girerken izin alıyor

15 günde 13 kilometre kanalizasyon temizlendi

Yapı denetim firmalarının ‘el altından’ istediği rakamlar soru önergesi

79,5 milyon dolarlık 'gaz giderme tesisi’

  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00