Dörtyol´a iletişim hattı

Dörtyol Belediyesine bağlı ekipler, başta kurum ve kuruluş binaları olmak üzere genel bir dezenfekte çalışması başlattı.

GÜNCEL 21.03.2020 16:25:23 0
Dörtyol´a iletişim hattı

Koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı Dörtyol Belediyesine bağlı ekipler, başta kurum ve kuruluş binaları olmak üzere genel bir dezenfekte çalışması başlattı. Dörtyol belediye Başkanı Fadıl Keskin, belediyenin 444 7 712 iletişim hattının her zaman açık olacacağını, şüpheli durumlarda iletişime geçilmesini önerdi.

Ülkemizde virüs görülmeye başlandığı andan itibaren tedbirlerin en üst düzeye çıkarıldığını ifade eden Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin; 'Dörtyol Belediyesi olarak başta kamu kurum ve kuruluş binalarımız olmak üzere dezenfekte çalışmalarımızı başlattık. Ekiplerimiz ilk olarak eğitim ve öğretim faaliyetlerine ara veren Ana Çocuk Merkezlerimizde bu gün itibariyle dezenfekte çalışmalarını yaptı. Yine ihtiyaç duyulan ve toplu olarak bulunması zorunlu olan alanlarda uygulamalarımız devam etmekte. Belediye olarak vatandaşlara çağrımız zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamaları ve toplu bulunulan yerlerde fazla kalmamaları. Sağlık Bakanlığımızın tavsiyelerine azami ölçüde riayet etmeleri bu salgının önlenmesi için oldukça önemli. Belediyemizin 444 7 712 iletişim hattı vatandaşlarımıza her zaman açık olacak. Şüpheli durumlarda yetkililer ile iletişime geçilmesini önemle tavsiye ediyoruz. Zor bir sürecin başlangıcında olduğumuzun farkındayız. Bu süreci birlik ve beraberlikle, dayanışma ve karşılıklı hoşgörü içerisinde atlatacağımıza olan inancımız tamdır. Tüm hemşerilerime sağlık ve esenlikler diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun' dedi.


Anahtar Kelimeler: Dörtyol iletişim hattı

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19