Dörtyol´da özer, Antakya´da Kutlu

CHP´nin kongreleri sürüyor

GÜNCEL 23.12.2019 17:36:01 0
Dörtyol´da özer, Antakya´da Kutlu

Akın Bodur/İskenderun

İskenderun, Belen, Erzin ve Samandağ ilçe kongrelerini geride bırakan Cumhuriyet Halk Partisi´nde (CHP) önceki gün Antakya ve Dörtyol´da, dün de Arsuz, Defne ve Kumlu ilçe kongrelerini yaptı. Buna göre CHP Antakya İlçe Başkanlığına Ümit Kutlu, Dörtyol ilçe başkanlığına da Gökhan Özer getirildi.
CHP Dörtyol ilçe örgütünün Belediye Düğün Salonunda yaptığı genel kurulda divan başkanlığını Ali Rıza Günaydın yaparken, katip üyelikleri de Hakan Tiryaki ve elif Nur üstlendi. Kongreye, Saadet Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Yusuf Çiçek, İyi Parti İlçe Başkanı Gürcan Eker, MHP İlçe Başkanı Şerif Türker ile partinin yöredeki ilçe örgütlerinin yönetimi ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.
Kongrede konuşan CHP Dörtyol İlçe Başkanı Öze, 'Kongre süreci sonunda kırgınlıklara ve küskünlüklere asla yer vermeden, Cumhuriyet Halk Partisine gücüne güç katmak için çalışacağız. Gün kişisel zaaflarımızı parti dışında tutarak CHP ye yakışır bir vakar ve disiplin içerisinde ülkemizi karanlık amaçlara alet etmek isteyenlerle mücadele etme günüdür. Gün dostluk , barış ve sevgi günüdür' dedi. Özer, kentte yöresel ürünler pazarı adıyla açılan pazarın yerel esnafı mağdur edilmeye başlandığını belirtti ve bu konuda ortak bir tepki koymak zorunluluğu bulunduğunu da kaydetti.
Tek liste halinde gidilen Dörtyol CHP ilçe kongresinde Özer yeniden ilçe başkanlığına getirilirken, partinin ilçe yönetim kurulu üyeleri de şu isimlerden oluştu: Recep Arslan, Önder Ateş, Hüseyin Bağ, Muammer Bedir, Mustafa Halil Çelebi, Gülsen Çetin, Ahmet Ekiz, Bahri Hüseyin Gökmen, Osman Gülen, Keramettin Kipel, Arif Özkayhan, Sait Temel, Mustafa Tellioğlu, Neslihan Uzun Öksüz, Ayhan Ünal ve Emine Yıldız. Kongrede, Dörtyol´un 27 il degelesi de belirlendi.
Antakya´da yapılan kongrede ise partinin gençlik kolları başkanlığını yapan Ümit Kutlu getirildi. İki listeyle gidilen ve Kutlu´nun fark attığı kongrede yeni yönetim Servet Aksoy, Nebil Bağrıyanık, Deniz Bozkur, Süleyman Çaltak, Hasan Ali Çapar, Tahir Çelik, Erol Çiçek, Funda Çiper, Aysel Çoban, Çigdem Değirmenci, Ahmet kaplan, Musa Keleş, Aycan Korkmaz, Mazhar Mansuroğlu ile Cemil Şahutoğlu´ndan oluştu. Antakya´da 121 il degelesi de seçildi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19