DP Arsuz´da örgütlendi

Demokrat parti (DP) Arsuz İlçe Teşkilatı, ilk olağan kongresini gerçekleştirdi. İlçe Başkanlığına getirilen İlmettin Köybaşı, “DP, Arsuz´da büyüyen ve gelişen bir parti olacaktır” dedi.

22.06.2017 11:00:16 0
DP Arsuz´da örgütlendi

 

Demokrat Parti´nin ilk ilçe kongresinde Cengiz Tazearslan başkanlığında, Recep Çetin ve Ömer Şehne Cengiz´den oluşan divan kurulunun yönettiği kongre Sultanköy Cafe ve Restoran´da gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen kongrede yönetim kuruluna şu isimler seçildi: İlçe Başkanı İlmettin Köybaşı, ilçe yönetim kurulu üyeleri Mustafa Ağır, Yusuf Yürek, İsmail Kuru, Mehmet Seven, İmadettin Topal, Necati Yılmaz, İbrahim Çapa ve İsmail Korkmaz.

Kongrenin yönetim olarak kendilerine sorumluluk isteyen bir görev yüklediğini belirten İçe Başkanı Köybaşı, Arsuz ve havalisinde hemen her köşede, her evde ve mekânda bundan böyle Demokrat Parti´yi ve onun görüşlerini eskisinden daha fazla seslendirmeye ve tanıtmaya gayret edeceğiz” diye konuştu.
DP´nin Arsuz´da gelişen ve büyüyen partilerden biri olacağını kaydeden Köybaşı, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Genç ve dinamik Genel Başkanımız Gültekin Uysal, genel merkez yöneticilerimiz ve ülke genelindeki her bir DP gönüllüsü ve Hatay İl Teşkilatımızla birlijkte el ele, omuz omuza verip, partimizin yerelde ve genelde iktidara gelmesine yoğun çaba harcayacağız. Demokrat Parti´nin ‘Herkes için adalet, herkes için demokrasi, herkes için zenginlik´ sloganı ana ve sürükleyici sloganımız olacaktır. 71 yıllık köklü bir tarihe sahip Demokrat Parti´nin çok daha uzun yıllar Türk siyasi hayatına hizmet etmesi, bu hizmeti içerisinde, iktidara gelip, eskiden olduğu gibi ülkenin kalkınmasına yoğun destek vermek gayretinde olacağız. Arsuz DP İlçe Teşkilatı olarak, Arsuz´un ve bölgenin sorunlarının giderilmesi anlamında da çalışmalarımız olacaktır.”


Anahtar Kelimeler: Arsuz örgütlendi

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29