DP´den mahallede seçim bürosu

Seçim çalışmalarını mahalle ve esnaf gezisi, sivil toplum kuruluşları ziyaretleriyle sürdüren DP İskenderun Belediye Başkan adayı Mete Aslan, Denizciler mahallesinde seçim bürosunu açtı.

SİYASET 27.02.2019 10:48:11 0
DP´den mahallede seçim bürosu

İskenderun/SES

Seçim bürosunun açılışında konuşan Aslan, Ankara´dan dayatılan iki adayın İskenderun´a bir şey veremeyeceğini belirterek, “Denizciler ile Akarca´nın sınırlarını göstersinler, ben çekilmeye hazırım. İki aday da iyi insan olabilir, ancak Denizciler´e veya İskenderun´a nasıl hizmet edecekler? Acemi berberin sizin üzerinizde meslek öğrenmesi gibi bir durum olacak. İskenderun´un zaman kaybına tahammülü yok' dedi. Aslan, 'Belediye başkanının görevi sadece kaldırım ve yol yapmak değil. Bu şehrin insanların huzur ve özgürlüklerini de sağlamaktır. Dış politikada ki yanlışlar nedeniyle bugün ´beka sorunu var´ diyorlar. Bu sorunu ben yapmadım, siz yaptınız' değerlendirmesini yaptı.
Kentin Cırtıman mahallesinde düzenlenen ve çocukların ´Mete Aslan´ yazılı tişört giydiği toplantıda konuşan DP adayı Aslan, '10 yıldan bu yana Cırtıman´a ne yapıldı, soruyorum size. 15 yılda İskenderun´a, Cırtıman´a da büyük hizmetlerimiz oldu. Şimdi gelinen noktada görüyorum ki gelinen noktadan rahatsızsınız” diye konuştu.
İskenderun´da faaliyet gösteren Sarı Zeybekler Derneğini de ziyaret edip, çalışmalar hakkında bilgi alan ve seçilmesi halinde yapacakları hakkında bilgi veren DP adayı Aslan, 'Atatürk´ü farklı amaç için kullananlar var. Atatürk kimsenin tekelinde değil. Hepimizin bir değeridir. Kültür Bakanlığının özel olarak bastırdığı Nutuk´dan 50 adet aldım ve dostlarıma arkadaşlarıma dağıttım. Son bir tane kaldı onu da derneğinize armağan etmek isterim” dedi. Dernek başkanı Nevzat Kurt de hediyeye teşekkür etti ve Aslan´a Atatürk portresini hediye etti.
Büyükdere mahallesinde toplantı düzenleyen Aslan, Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliğini de ziyaret etti. Oda ziyaretinde temsilcilik başkanı Koray Tanın ve yönetimi ile görüşen Aslan, seçilmesi halinde belediyeye gelecek her projeyi Mimarlar Odası ile istişare sonucu onaylayacaklarını, kaçak yapılara izin vermeyeceğini ifade etti.


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29