DTO´da Kutlu ve Yener dönemi

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi´nde yönetim kurulu başkanlığına M. Kemal Kutlu getirilirken, meclis başkanlığına ise Adnan Yener seçildi.

GÜNCEL 11.04.2018 11:34:02 0
DTO´da Kutlu ve Yener dönemi

İskenderun/SES

 Kutlu, “Yeni bir sinerji ile bizler de görevimizi en iyi şekilde layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız” dedi.
İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi´nde gerçekleştirilen kongre sonrası bir araya gelen yeni yönetim görev bölümünü yaptı. Yapılan oylama sonucunda görev dağılımı şu şekilde oluştu: Mehmet Kemal Kutlu (Yönetim Kurulu Başkanı), Suphi Şaşati (Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı), Özhan Akgünlü, Ümit Özdemir, Atilla Demirkent. YK yedek üyeliklere ise Aydın Antakyalıoğlu, Mahmut Selçuk Özer, Yusuf Uray, Süleyman Aykut Özdemir getirildi.
Meclis başkanlığını ise yeni dönemde Adnan Yener, Başkan Yardımcılığını Aksel Butros yürütecek.

Kutlu: Var gücümüzle çalışacağız
Toplantının ardından açıklama yapan İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi´nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, seçimin kaybedenin de kazananın olmadığını söyledi. Kutlu, şunları kaydetti: “Geçmiş yönetime de bugüne kadar yaptıkları çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni bir sinerji ile bizler de görevimizi en iyi şekilde layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız. Türk Denizcilik sektörü için, İskenderun denizciliği için tüm yönetim kurulu ve meclis üyesi arkadaşlarımız ile var gücümüzle çalışacağız. Seçimde tüm emeği geçenlere, oy kullanmak için buraya gelen denizci arkadaşlarımıza ve kendi ekibimize çok teşekkür ediyorum.”

Borsa´da Kırıcı ve Kara dönemi
İskenderun Ticaret Borsası, 14 kişilik yeni meclisini belirlerken Meclis başkanlığına İbrahim Kırıcı, Yönetim kurulu Başkanlığına ise Ahmet Ozan Kara´nın getirilmesi bekleniyor. Ticaret Borsası salonunda gerçekleştirilen ve tek listeyle gidilen seçimde 14 kişilik yeni meclis listesi şu isimlerden oluştu: Fuat Geçit, Celal Tekil, Volkan Alpagül, Eşref Dağ, Erdinç Vayısoğlu, M. Cemal Özer, A. Ozan Kara, Ramazan Zeytunlu, H. Gazi Kurtoğlu, Bülent Düzgün Korkmaz, Selahattin Şen, İbrahim Kırıcı, Abdulmenaf Küçük ve Kasım Çelik. Borsa´nın Genel Sekreteri Engin Vaisoğlu, meslinin ilk toplantısını bugün gerçekleştirerek organ seçimlerini yapacağını bildirdi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9629,68%0,85
  • DOLAR

    32,53% 0,26
  • EURO

    34,66% 0,36
  • GRAM ALTIN

    2499,23% 0,53
  • Ç. ALTIN

    4196,44% 1,04