Duduoğlu: Halkın sıkıntılarını bilen ve yüreğinde hisseden bizleriz

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Duduoğlu, çalışmalarını konteyner kent ve mahalle ziyaretleri ile sürdürdü.

SİYASET 30.03.2024 15:55:00 0
Duduoğlu: Halkın sıkıntılarını bilen ve yüreğinde hisseden bizleriz

İskenderun/SES
CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, eski milletvekilleri, aday adayları, eski belediye başkanının da katıldığı buluşmanın ardından son ziyaretlerini konteyner kentleri ve mahalle ziyaretleriyle sürdürdü.

Evleri 6 Şubat depremlerinde yıkılan ya da ağır hasarlı olan ve konteynırlarda yaşayan depremzede vatandaşlar ve Gültepe, Sakarya, Kocatepe mahallesi sakinleri ile buluştu. Duduoğlu’na, Milletvekili ve ilçe teşkilat üyeleri ve meclis adayları da eşlik etti.

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, halkla buluşmalarında şunları söyledi:

“Konteynır kentlerde yüreklerimizi dağlayan öyle dramlar var ki; kadınlar, çocuklar kısacası orada yaşama tutunmaya çalışan herkesin toplumsal, sosyal ve psikolojik yönden desteğe ihtiyacı var. Cumhurbaşkanının söylediklerini boş verelim. O sarayında yaşasın. Sarayda yaşayanlar konteynırlarda yaşayanların dertlerini sıkıntılarını bilmez. Halkımızın içinde olan, halkımızın sıkıntılarını bilen ve yüreğinde hisseden bizleriz. Çünkü sarayda yaşayanlar konteynırda yaşayanların dertlerini anlamaz.”

Çözüm projeleriyle geldiklerini ve İskenderunlularla birlikte yürüyeceklerini ifade eden duduoğlu, şu değerlendirmeyi yaptı:

“İnsanlarımızın ruh sağlığı iyi değil. Özellikle konteynır kentlerde yaşayan binlerce arkadaşımız var. Her alanda İskenderun’un tüm mahallelerine ve konteynır kentlerde yaşayan tüm halkımıza hizmet ve çözüm projelerimizi gerçekleştirmeye geliyoruz. Bu kenti iki dönem üst üste yönetenlerin İskenderun’a hizmet edemediğini hep birlikte yaşayarak gördük. Hatay’ın İskenderun’un yeniden inşası ve ihya edilmesi için, mimar, mühendis, şehir plancımız, kamu yöneticilerimiz ile liyakatli kadrolarımız ile Siz Değerli İskenderunluların yanınızda olacağız, sizinle birlikte bu şehre hizmet vereceğiz. İnandığımız yolda siz değerli hemşerilerimizle, halkımızla birlikte yürüyeceğiz ve hizmet edeceğiz."


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,71%-0,11
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,63% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2391,53% -1,78
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62