Düğünyurdu´nda eğitim istişaresi

İskenderun´da ´Halk ile buluşma ve eğitim istişare toplantısı´ düzenlendi.

GÜNCEL 27.12.2019 09:26:23 0
Düğünyurdu´nda eğitim istişaresi

İskenderun/SES

Kentin Düğünyurdu Mahallesindeki Hayriye Ahmet Açıkgöz İlkokulu ev sahipliğinde ve kaymakam İskender Yönden´in başkanlığında yapılan toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve şube müdürü Ahmet Yanmaz, kaymakamlık yazı işleri müdürü Mehmet Gök ile okulların yöneticileri, okul aile birliği üyeleri ve muhtarlar da katıldı.
Kaymakamlıktan yapılan açıklamaya göre, toplantı öncesinde okul binasını gezerek, okulun genel durumuna yönelik inceleme yapan kaymakam Yönden, okul ve okul aile birliği yöneticileri ile muhtarlarla bir araya gelip, sorun ve ihtiyaçlara yönelik istişarede bulundu. Açıklamada, 'Hayriye ve Ahmet Açıkgöz İlkokulu Müdürü Özkan Siler tarafından okulun genel durumu hakkında bilgi aktarımı yapılmasının ardından civarda bulunan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki devlet okullarının idarecileri tarafından da bilgi paylaşımı yapılarak, okulların genel durumu ve eğitim hizmetleri işleyişi hakkında çok yönlü bir değerlendirme yapıldı. İçişleri Bakanlığı ve Hatay Valiliğinin talimatları doğrultusunda uygulanmakta olan ´Halk ile Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı´ ilçede düzenli olarak icra edilmekte olup, devlet okullarının genel durumu ve eğitim hizmetlerinin işleyişi hakkında çözüm odaklı istişare yapılmaktadır' ifadesine yer verildi.
Kaymakam Yönden, Düğünyurdu Mahallesinde düzenlenen eğitim toplantısının ardından bölgede görev yapan İskenderun Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş ve güvenlik timiyle görüşüp, görevlerinde kolaylık da diledi.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

İskenderun’da yangın paniği

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

OSB yönetimine iade ziyareti

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,21% -0,18
  • EURO

    34,70% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2398,24% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00