Dünya Yoga Günü

Arsuz Belediyesi tarafından 21 Haziran günü Dünya Yoga Günü nedeniyle kentin Sahil Yürüyüş Yolu Plajı´nda, yoga etkinliği düzenledi.

GÜNCEL 23.06.2018 10:50:03 0
Dünya Yoga Günü

İskenderun/SES

 Deniz kenarında ve dalgaların sesi eşliğinde gerçekleştirilen yoga etkinliğinde katılımcılar keyifli anlar yaşadı. Yoga eğitmeni Bülent Tenekecioğlu, “Yoga, beş bin yıllık bir yaşam felsefesidir. Yogayı sadece fiziksel etkinliklerden ibaret zannetmek büyük bir yanılgı olur. Bu insanları fiziksel, zihinsel ve ruhsal olarak, bir bütün olarak ele alan, 5 bin yıllık bir yaşam felsefesidir. Yogayı hayatımıza aldığımız zaman, fizyolojik ve psikolojik her türlü sorunun bakış açısını değiştirerek, hayatla ilgili beklentilerinize yön vererek, akışa bırakarak daha dengin, huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir ruh hali ile yaşamınıza devam etmek mümkün. Yoga felsefesi içerisinde fiziksel etkinlikler olduğu kadar ruhsal çalışmalara da yer veriyoruz. Yoga kişiyi bir bütün olarak ele aldığı için genel anlamda bunu sadece fiziksel hareketlere indirgemek çok yetersiz olur. Yoga ile ilgili yanlış bilinen bilgilerde var. Bu konuya da değinmemiz gerekiyor. Yoganın hiçbir dinle, inanışla, inançla etkisi yoktur. Bu bir yaşam felsefesidir. Bu felsefeye aykırı hareket eden, bunu suistimal eden bazı grup veya cemaat olabilir. Biz onların tamamının dışındayız. Kişiyi fiziksel ve ruhsal olarak sağlıklı kılmak, her daim huzurlu, mutlu olmasını sağlamak için yaratılmış bir yaşam felsefesidir' değerlendirmesini yaptı.
Katılımcılar, yoga eğitmenleri Bülent Tenekecioğlu, Melike Sağnak, Nursemin Eser, Fulya Beyoğlu, Muine Çolakoğlu, Figen Tümer, Aylin Arslan, Vefa Şanlı, Yonca Ağtaş ve Funda Bayar eşliğinde yoga seansları gerçekleştirildi.


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00