´Dürüm arası eroin´ servisi

Hatay Emniyet Müdürlüğü, Erzin´de uyuşturucudan gözaltına alınan bir kişiye babasının gönderdiği dürümden 1,7 gram eroin çıktığını ve baba ve oğlunun tutuklandığını bildirdi.

GÜNCEL 5.01.2022 12:09:12 0
´Dürüm arası eroin´ servisi

Hatay Valiliği´nden yapılan ´basın bilgi notu´ açıklamasında şunlara yer verildi: 'Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu, uyarıcı madde imal ve ticaretine yönelik olarak Erzin´de yapılan çalışmalar kapsamında 01.01.2022 tarihinde yakalanan İ.Ç ‘nin yapılan üst aramasında 6,3 gram eroin ele geçirilmiştir. 02.02.2021 tarihinde ise H.Ş.´ye babası M.Ş. tarafından kurye aracılığıyla gönderilen dürüm içerisinde gizlenmiş vaziyette ve M.Ş.´nin yapılan üst aramasında, 1,7 gram gelen eroin ele geçirilmiştir. Tahkikat kapsamında adli makamlara sevk edilen İ.Ç. ve M.Ş. tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda Antakya Yeni Sanayide bulunan Y.P ´ye ait iş yerinde ve işyerinde bulunan M.K´nın yapılan üst aramasında; 52,37 gram metamfetamin, 61,54 gram kubar esrar, 1 adet hassas terazi, 2 adet 60-70 cm uzunluğunda kenevir, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir. Konuyla ilgili olarak iş yeri sahibi Y.P. yakalanarak gözaltına alınmış, hakkında adli işlem yapılmıştır. Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Reyhanlı´da yapılan operasyonda 6 ayrı suçtan 12 yıl 10 ay 9 gün kesinleşmiş hapis cezası olan H.G. yakalanmıştır. Şahsın yapılan üst ve ikamet aramasında; 9,89 gram metamfetamin, 17 gram esrar ele geçirilmiştir. Ayrıca ikamette yapılan aramada 2 adet motosiklet plakasının farklı araçlarda kullanıldığının tespit edilmesi üzerine H.G. hakkında resmi belgede sahtecilik suçundan da işlem yapılmıştır. Şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından Yayladağı Cezaevine teslim edilmiştir.'

valilikten yapılan ayrı bir açıklamada da, Reyhanlı´da meydana gelen işyerinden matkap, hilti, spiral hırsızlığının şüphelisi M.E. ve Mustafa Kemal Mahallesi üzerinde bulunan bir ambarda meydana gelen 12 adet bakır bobin hırsızlığının şüphelisi O.H. suçüstü yakalandığını ve bu kişilerin adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

Aranan 12 kişi yakalandı

Öte yandan Hatay´da polis ve jandarmanın yaptığı kontroller ve operasyonlarda aranan 2 kişi yakalandı. Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada şunlara yer verildi: 'Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince silahla tehdit, nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme, nitelikli dolandırıcılık ve vergi usul kanununa muhalefet suçlarına yönelik olarak haklarında yakalama kararı bulunan İskenderun´da yapılan operasyonda Y.K., R.H., S.Ö.T., K.S., A.G., B.T., H.D., Y.Ç., H.Ş., N.G.Ş. ile E.A. yakalanmıştır. Ayrıca şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda; 2 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet mermi, 1 adet bıçak, 7 adet av tüfeği kartuşu, 5 gram uyuşturucu madde ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak yakalanan 11 şahıs hakkında adli işlem yapılmıştır.'
Valilikten yapılan ayrı bir açıklamada ise 12 yıl hapis cezası bulanan bir kişinin yapılan yol kontrolünde yakalandığı belirtildi. Açıklamada, 'Kumlu Jandarma Komutanlığı tarafından icra edilen önleyici kolluk faaliyeti esnasında hakkında 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan ve hükümlü bulunduğu Kahramanmaraş Türkoğlu Açık ceza evinden 3 ay önce firar ettiği tespit edilen Lübnan uyruklu A.J. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan şüpheli A.J. Jandarmadaki işlemlerin tamamlanmasını müteakip cezaevine teslim edilmiştir' ifadesine yer verildi.

 


Anahtar Kelimeler: Dürüm arası eroin servisi

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19