Efsani: 6-ASAŞ: 3

Hatay Amatör Ligi

SPOR 1.11.2019 10:40:43 0
Efsani: 6-ASAŞ: 3

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay Amatör Ligi maçları sürüyor. Farklı lig ve kentlerde oynanan maçların bazıları bol gollü geçiyor.
Hatay 2. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden İskenderun Efsane Spor, Asaş Spor´u 6-3 mağlup etti. İskenderun 5 Temmuz Stadı dış sahasında oynanan ve Hatay bölgesi hakemleri Ahmet Soylu, Oğulcan Yabanabat ve Sadettin Arslan´ın yönettiği karşılaşmada, İskenderun Efsane Spor´un gollerini Seymen Katrancı (2), Buğra Azak (2), İsa Doğan ve Furkan Azak yönetirken, Asaş Spor´un gollerini de Sinan Demir, İsmail İsmail (2) kaydetti. Asaş Spor´dan Sabahattin Dervişoğlu, maçta ikinci sarı kart cezalısı olarak kırmızı kartla saha dışında kaldı. İskenderun Efsane Spor, ligdeki puanını 6´ya yükseltti.
Hatay 2. Amatör A grubunda mücadele eden Hatay Efsanespor ise Dikmecespor ile yaptığı ikinci maçı da 7-2´lik skorla yendi. Çekmece sahasında oynanan maçta Dikmecespor´un gollerini Ahmet Yerlikaya, Yusuf Sefa, Yusuf Reyhan, Emre Altunel, Ahmet Gali Gençel (2) ve İsa Atalay attı. Bu sonuçla Hatay Efsanespor, ligdeki puanını 6´ya çıkararak, grup ikincisi oldu. Hatay Efsanespor Teknik Direktörü Hamdi Koç, futbolcularını kutladı, güzel ve önemli bir galibiyet kazandıklarını ifade etti.

İskenderun takımları yenişemedi
Hatay 1. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden Dörtyol Esnaf Spor ve İskenderun Yıldız Spor, yenişemedi ve 0-0 berabere kaldı. Dörtyol Stadında oynanan karşılaşmanın bu skorla sonuçlanması üzerine Dörtyol Esnaf Spor ligdeki puanını 19´a çıkardı ve bir maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü. İskenderun Yıldız Spor ise 17 puanla grupta ikinci oldu.
Hatay 1. Amatör Ligi A Grubunda mücadele eden İskenderun Kayra Spor ve Kırıkhan 1461 Spor ise 2-2 berabere kaldı ve sahadan birer puanla ayrıldı.

Gençlerbirliği Nişrin´i 3-1 yendi
Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden Samandağ Gençlerbirliği Spor da sahasında konuk ettiği ve ligde hiç yenilgisi olmayan Nişrin Spor´u 3-1 mağlup etti. Samandağ Gençlerbirliği Spor´un gollerini Gökhan Aydıngül (2) ve Koray Filazioğlu atarken, Nişrin Spor´un tek golü Mehmet Bedilli´den geldi. Bu sonuçla Samandağ Gençlerbirliği Spor, ligdeki puanını 12´ye yükseltirken, Nişrin Spor14 puanda kaldı.
Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden Nişrin Spor da Armutlu Spor´u 3-1 mağlup etti. Antakya Nazım Koka sahasında oynanan karşılaşmada Nişrin Spor´un gollerıni Abdo Elalem (2) ve Murat Cansoy atarken, Armulu Spor´un golünü ise Okan kaydetti. Bu sonuçla Nişrin Spor ligdeki puanını 17´ye yükseltirken, Armutlu Spor ise 15 puanda kaldı.
Hatay Süper Amatör Ligi takımlarından Arsuz Karaağaç Spor, Nazik Kuyumculuk Dursunlu Spor´u 2-0 mağlup etti. Arsuz Belediyesi Karaağaç Spor Tesislerinde oynanan ve Hatay bölgesi hakemleri Ömer Yüzer, M. Zekat Yılmaz ve Yunus Emre Güllü´nün yönettiği maçta Karaağaç Spor´un gollerini Hakan Derin ile Anıl Şamioğlu attı. Maçın uzatma dakikalarında Dursunlu Spor´dan Fırat Aslan kırmızı kart gördü. Bu sonuçla Nazik Kuyumculuk Dursunlu Spor 19 puan ile grupta liderliğini sürdürürken, Karaağaç Spor ise puanını 15´e yükseltti.

Arsuz´a yeni kulüp
Hatay´da amatör kulüpler arasına bir yenisi daha eklendi. Arsuz Karaağaçgücü Spor, amatör kulüpler arasında aktıldı. Arsuz Karaağaçgücü Spor, Erdi Uysal, Ersen Devrim ile Ferit Cömert tarafından kuruldu. Kulüpten yapılan açıklamada, 'Arsuz Karaağaçgücü adı altında kurmuş olduğumuz kulübümüze hayırlı olsun ziyaretinde bulunup her türlü destekle arkamızda olacağını söyleyip bizi onure eden Manisa FK kulübü CEO´su Levent Devrim hocamıza teşekkür ederiz. Arsuz ve Karaağaç bölgesinde büyük potansiyelin olduğunu ve bu potansiyele her türlü desteği gerek kişisel gerekse kulüp olarak vereceklerini belirten Manisa FK Kulübüne, kapılarımız açıktır' ifadesine yer verildi.

 


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9046,92%2,73
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,11% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2295,54% 0,81
  • Ç. ALTIN

    3843,36% -0,29